12.7 C
Київ
26.04.2024
Гірська сільська ТГ

Гірська сільрада повторно виставила на продаж комунальне майно

Гірська сільська рада повторно оголосила аукціон з продажу комунального майна. Раніше «Київський регіон» вже повідомляв про те, що Гірська сільська рада прийняла рішення «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Гірської сільської ради, що підлягають приватизації в 2021 році та проведення приватизації».

Згідно цього рішення за номером 345-13-VIII і було оголошено аукціон з продажу нежитлового приміщення котельні загальною площею 426.2 кв.м. з дуже дивною вартістю лише у 235 тисяч гривень. Аукціон мав відбутися 26 липня, але наступного дня після публікації новини на нашому сайті “Київського регіону“, розпорядженням голови Гірської сільської ради Дмитріва Р.М. від 15 липня 2021 р. було скасовано аукціон і оголошено новий, що має відбутися 5 серпня 2021 року.

Даний аукціон вже не містить вимоги про необхідність заключення договору оренди між переможцем торгів та Гірською сільською радою на 3 роки за 1 гривню.

Нагадаємо, що на даний час в цьому приміщенні розташовано гараж для пожежної машини МПО та збереження комунального майна. Рішення про продаж майна набрало резонансу лише, коли було оголошено аукціон і громада дізналася про стартову вартість майна, що становить лише 235633 грн. без ПДВ.

Громада села вважає, що продаж зазначеного майна може бути пов’язаною з його місцерозташуванням. Так, поруч з будівлею знаходиться приміщення фабрики ТОВ «Роял-Кейтерінг», що належить сім’ї голови Гірської сільської ради Дмитріву Роману Миколайовичу. В даний час фабрикою керує дружина Дмитрів Вікторія. То ж від мешканців села небезпідставно виникає питання, чи не прихований інтерес голови ради є головною причиною для продажу.

Цікавою є інформація про результати голосування Гірської сільської ради. Так, рішення отримало 14 голосів «За»: голови ради, секретаря та 8ми співробітників апарату виконавчого комітету ради. Інші чотири депутати (Вошкулат Ігор, Шевченко Микола, Гуменюк Тетяна та Мамедов Раміль), що підтримали дане рішення, без заперечень підтримують всі ініціативи голови ради, і вважаються лояльними до останнього.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #ГірськаСільськаРада #селоГора #аукціон #котельня #МамедовРаміль #ГуменюкТетяна #ШевченкоМикола #ВошкулатІгор

Фото “Київському регіону

Схожі записи

На Бориспільщині дитячий будинок хочуть позбавити приміщення

У Борисполі хочуть перереєструвати аеропорт назад у місто

На Бориспільщині судитимуть працівника Газконтори за побиття людей

Напишіть коментар