3.7 C
Київ
19.03.2024
Гірська сільська ТГ Кримінал

На Бориспільщині судитимуть працівника Газконтори за побиття людей

Інцидент стався на початку березня цього року. Працівник газової служби проводив плановий огляд та перевірку газового обладнання в селі Гора на Бориспільщині. Все закінчилося тим, що візитер побив господарів і тепер його судитимуть, – повідомляє інтернет-видання “Це Бориспіль”.

У той день подружжя із села Гора перебувало вдома, коли до їхнього обійстя завітав представник газової служби. Відрекомендувавшись, він повідомив причину візиту – здійснити планову перевірку газового обладнання в будинку.

За інформацією, працівник газконтори виявив можливі порушення, про що й повідомив господарів. Він також зауважив, що ті мають борг за використаний газ і спробував опломбувати газовий вентиль. Це не сподобалося господарю, в результаті чого виникла суперечка, яка переросла в бійку.

Суперечка переросла в бійку
Відповідно до даних правоохоронців, молодик побив господарів: 58-річного чоловіка та 59-річну жінку. Тим сами нанісши їм тілесні ушкодження.

Працівники сектору дізнання Бориспільського районного управління поліції провели низку слідчих дій, серед яких слідчі експерименти, допити свідків та потерпілих, огляд відео, а також призначено та отримано висновки експертиз. Встановлено особу правопорушника, ним виявився 21-річний житель Сумської області. До речі останній вже звільнений з роботи.

Правопорушник повідомлений, що його підозрюють в нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень та нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я (ч.1 ст. 125 та ч.2 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Працівниками сектору дізнання Бориспільського районного управління поліції скеровано обвинувальний акт до Бориспільського міськрайонного суду щодо працівника газової служби, який наніс умисні тілесні ушкодження.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

За матеріалами “Це Бориспіль”

#Київський_Регіон

Схожі записи

Мер Обухова Левченко на підписці про невиїзд – рішення суду

Працівницю Бориспільської міськради поранили стрілою з арбалету

На Київщині злочинна група незаконно видобувала пісок. Відео

Напишіть коментар