1.7 C
Київ
19.03.2024
Авіація Бориспіль Гірська сільська ТГ

У Борисполі хочуть перереєструвати аеропорт назад у місто

Останнім часом неодноразово порушувалося питання перереєстрації ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» назад до Бориспільської міської територіальної громади з метою вирівнювання надходжень місцевих бюджетів,повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис мера міста Володимира Борисенка.

Вчора відбулася робоча зустріч представників Борисполя з Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим за участі народних депутатів Андрія Мотовиловця, Артема Культенка та Олександра Федієнка, а також з представниками податкової служби України щодо вирішення цього питання.

Як стверджує Борисенко, на зустрічі була напрацьована чітка позиція всіх учасників наради — питання розподілу податків між Гірською та Бориспільською громадами має відбутись у законний спосіб з врахуванням інтересів обох громад.

Напрацьовано варіанти прийняття рішення, працюємо над розрахунками, допрацьовуємо деталі і сподіваємося на позитивне вирішення важливого для нашої громади питання, – заявив Володимир Борисенко.

Київський регіон” нагадує, що перереєстрація аеропорту «Бориспіль» з однойменного міста до села Гора відбулося три роки тому, коли головою Бориспільської районної ради працював Олександр Туренко.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте як саме представники Коцюбинського влаштували скандал на сесії Київської обласної ради.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КМДА #Бориспіль #аеропорт #ВолодимирБорисенко #ОлександрТуренко #селоГора #ГірськаГромада #БориспільськаГромада

Схожі записи

На вулицях Борисполя встановлять дорожні дзеркала

У Бориспільської архітектури новий голова

У Борисполі зустрічають свого земляка з полону

Напишіть коментар