6.1 C
Київ
28.03.2024
Богуслав Міська рада Служба безпеки України

У Богуславі СБУ затримало на хабарі керівника ЦНАПу Дмитра Симоненка

Як стало відомо “Київському регіону” у Богуславі на хабарі у 500 доларів США затримано начальника місцевого ЦНАПу Дмитра Симоненка. Сьогодні, 6 серпня, під час одержання грошових коштів чоловіка викрито «на гарячому» та затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Це підтверджується і інформацією пресслужби Київської областної прокуратури. За даними слідства, посадовець, у розмові з особою з приводу державної реєстрації права власності на 5 об’єктів нерухомого майна, висловив прохання щодо надання 500 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі прокурорами та слідчими проводяться обшуки та інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, встановлюються інші службові особи, причетні до цього злочину.

Дмитру Симоненку готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення останнього від посади. Керівнику ЦНАПу загрожує ч. 3 ст. 368 КК України (неправомірної вигоди).

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Богуслав #ДмитроСимоненко #ЦНАП #СБУ #хабар #суд

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі записи

Повідомлено про підозру депутату Вишгородської районної ради

Поруч з “Казковим яром” у Василькові будують асфальтний завод

Волонтерка з Київщини отримала медаль за просування ПЦУ

Напишіть коментар