12.6 C
Київ
26.04.2024
Захист тварин Пристолична ОТГ

На Київщині для відвідувачів відкрився притулок з ведмедями. ФОТО

Ведмежий притулок Біла скеля WHITE ROCK Bear Shelter відкрився для відвідування на новому місці. Тепер відвідати та пофотографувати цих тварин можна у селі Чубинське Бориспільського району.

Мета існування Білої скелі – не розвага людей, а просвітництво. Обираючи між дозвіллям людей та потребами ведмедів, у Білій Скелі ми надаємо перевагу потребам ведмедів. Зокрема, тварин не варто кличати підійти ближче до людей заради гарного відео. Також ведмедів не варто годувати.

Територія Білої скелі розташована просто неба, відтворює один з типових біотопів бурого ведмедя — вкрита високою травою та має звичайну пішохідну стежку. Відвідування для неорганізованих груп буде відбуватись з п’ятниці по неділю, у певні проміжки часу та невеликими групами— до 25 осіб. Під час екскурсії вам можуть нескінченно розповідати безліч цікавостей про природню поведінку ведмедів, розвіювати міфи щодо ведмедів та міжнародних стандартів їх утримання, розповідати сумні історії життя наших ведмедів до порятунку, розкривати жахливу сутність контактних звіринців та цирків із тваринами – все для того, щоб якомога більше людей змінило своє споживацьке ставлення до диких тварин на ставлення із повагою до них.

Рекомендовано одягати зручне взуття, одяг, мати захист від сонця, дощу, питну воду, а також приймати зважене рішення, чи буде комфортним та цікавим такий формат перебування для вашої маленької дитини.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Дні та час відвідування:

  • п’ятниця,
  • субота,
  • неділя;

Початок екскурсій: о 10-й, 12-й, 14-й та 16-й, а тривалість екскурсії та вільного часу перебування на території після неї – до двох годин.

Вартість квитка для дорослих – 100 гривень; для дітей від 6 років, а також для пільгових категорій осіб – 50 гривень. Дошкільнята безкоштовно, якщо з батьками (не окремою групою)

На території поряд із притулком є парковка, ресторан, туалет (300 м). Правила відвідування притулку тут – https://savewild.org/visiting_rules_ua/

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Чубинське  #ведмеді #притулок #ВедмежийПритулокБілаСкеля #WHITEROCKBearShelter

Схожі записи

Вражаюча кількість учасників Маршу за Київ пройшли столицею. Відео

Поблизу Богуслава виявили сибірську виразку

У Києві поновлено запис на стерилізацію безпритульних тварин

Напишіть коментар