7.8 C
Київ
17.04.2024
Інфраструктура

На Київщині – негода: аварійні бригади електромереж переведені у посилений режим

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 06 серпня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується зливи, грози та пориви вітру до 20 метрів на секунду. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі вже повернули світло у 37 населених пунктів, які були знеструмлені повністю та 70 — частково.

Шквальний вітер, зливи та грози призвели до знеструмлення 52 населених пунктів повністю та 126— частково. Нині на 09.30 06 серпня знеструмленими залишаються 15 населених пунктів повністю та 56 — частково. Через пориви вітру знеструмлені 39 лінії електропередачі 6-10 кВ і 665 трансформаторних підстанцій.

Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнюється наслідками негоди. Через падіння дерев зафіксовано багато обривів проводів. Такі відновлення займають більше часу, оскільки вимагають розчищення території від повалених гілок і дерев.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі 75 бригад ліквідовують відключення у знеструмлених населених пунктах. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній та повалених дерев.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #негода  #електромережі #ДТЕК

Схожі записи

Бійка у селі Дударків на Бориспільщині

На Київщині карантинні обмеження посилили попит на земельні ділянки

Територію Броварської дитячої лікарні благоустроять, а колишній садочок – знесуть 

1 коментар

Боган 06.08.2021 о 15:30

дебіл, а не генеральний директор

Відповіcти

Напишіть коментар