12.7 C
Київ
26.04.2024
Київ Поліція

У Києві поліція затримала іноземця, який днями утік із зали суду

Поліція відшукала та затримала втікача із зали Харківського апеляційного суду – громадянина Туреччини Демірала Нізаметтіна, якого правоохоронні органи Німеччини розшукували за підозрою в шахрайстві в особливо великих розмірах, повыдомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Харківській області.

47-річний іноземець ще восьмого липня, після оголошення ухвали про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, вибіг на вулицю, де його чекав автомобіль,  і втік.

Правоохоронці взялися розшукувати втікача, і виявили його у столиці. Іноземця схопили в Києві на вул. Дегтярівській, затримання проводили працівники поліція спільно зі спецпризначенцями.

Найближчим часом затриманого доправлять до Харкова і помістять у слідчий ізолятор під екстрадиційний арешт терміном до 12 місяців з метою його подальшої екстрадиції до Німеччини.

Іноземця схопили в Києві на вул. Дегтярівській, затримання проводили працівники поліція спільно зі спецпризначенцями.

Найближчим часом затриманого доправлять до Харкова і помістять у слідчий ізолятор під екстрадиційний арешт терміном до 12 місяців з метою його подальшої екстрадиції до Німеччини.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київська_обласна_рада #Поліція

 

Схожі записи

В Національному інституті раку відкрито унікальне відділення

У Києві перевізники узгодили умови нових стандартів у маршрутках

Кличко нагородив свого ексзаступника, який бився з патрульним

Напишіть коментар