6.7 C
Київ
19.04.2024
ДСНС Київ

У центрі Києва горить костел Святого Миколая. Фото

Як стало відомо “Київському регіону” у ці хвилини пожежа знищує костел Святого Миколая – перлину Києва, створену архітектором Владиславом Городецьким на початку ХХ ст.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, загорання сталось між першим і другим поверхами та швидко розповсюдилось на покрівлю будівлі. Ранг пожежі — 2. Над ліквідацією пожежі працюють міські рятувальні служби, 15 фахівців ДСНС та 4 одиниці техніки.

«За попередньою інформацією, пожежа виникла між першим і другим поверхом з поширенням на дах. Було сильне задимлення. О 22:41 пожежу було локалізовано, зараз йде ліквідація. На місці працює 80 осіб особового складу», — повідомили у ДСНС.

Від вогню вже постраждала

внутрішня обробка костелу

«Попередньо, часткове руйнування внутрішньої обробки на першому і другому поверхах. Наскільки пошкоджено, сказати не можу, сильне задимлення і ліквідація пожежі триває », — додали у ДСНС.

Став відомий розподіл автомобілів швидкої допомоги по Київщині

Київський регіон” з’ясував, що пожежа була на площі 80 квадратних метрів. Вогонь пошкодив орган в костелі. Зараз рятувальники локалізували пожежу в столичному костелі Святого Миколая. Поки відкритого вогню не видно, але є сильне задимлення.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #Київ #пожежа  #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #ДСНС #мерВіталійКличко #КостелСвятогоМиколая

фото ZN.UA та з мережі Інтернет

Схожі записи

Кличко планує прийняти Генплан Києва до початку наступного літа

До Києва знову не пускають вантажний транспорт

Владу Києва закликають повернути вулиці Лаврській ім’я Івана Мазепи

Напишіть коментар