23.1 C
Київ
27.07.2024
ДСНС Київ

У центрі Києва горить костел Святого Миколая. Фото

Як стало відомо “Київському регіону” у ці хвилини пожежа знищує костел Святого Миколая – перлину Києва, створену архітектором Владиславом Городецьким на початку ХХ ст.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, загорання сталось між першим і другим поверхами та швидко розповсюдилось на покрівлю будівлі. Ранг пожежі — 2. Над ліквідацією пожежі працюють міські рятувальні служби, 15 фахівців ДСНС та 4 одиниці техніки.

«За попередньою інформацією, пожежа виникла між першим і другим поверхом з поширенням на дах. Було сильне задимлення. О 22:41 пожежу було локалізовано, зараз йде ліквідація. На місці працює 80 осіб особового складу», — повідомили у ДСНС.

Від вогню вже постраждала

внутрішня обробка костелу

«Попередньо, часткове руйнування внутрішньої обробки на першому і другому поверхах. Наскільки пошкоджено, сказати не можу, сильне задимлення і ліквідація пожежі триває », — додали у ДСНС.

Став відомий розподіл автомобілів швидкої допомоги по Київщині

Київський регіон” з’ясував, що пожежа була на площі 80 квадратних метрів. Вогонь пошкодив орган в костелі. Зараз рятувальники локалізували пожежу в столичному костелі Святого Миколая. Поки відкритого вогню не видно, але є сильне задимлення.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #Київ #пожежа  #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #ДСНС #мерВіталійКличко #КостелСвятогоМиколая

фото ZN.UA та з мережі Інтернет

Схожі записи

Київську автостанцію “Поділ” можуть перетворити на ресторан

Жителів Київщині попередили про вибухи

Постраждалі від жахливої пожежі в Українці просять про допомогу

Напишіть коментар