15.4 C
Київ
23.04.2024
КОДА Миронівка

У Миронівці будують спортивний комплекс за 80 мільйонів гривень

На Київщині скоро з’явиться новий об‘єкт спортивної інфраструктури – фізкультурно-оздоровчий комплекс у Миронівці, повідомляє КОДА.

«Будівництво комплексу розпочалося в 2018 році і вже в цьому році місцеві мешканці мають отримати сучасну будівлю, де всі бажаючі зможуть займатися спортом», – зазначив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

Він додав, що об’єкт реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у розмірі 62 386,452 тис. грн та коштів співфінансування з місцевих бюджетів у розмірі 17 501,693 тис. грн.

кошторис об’єкту – майже 80 млн.грн

Депутат Київської обласної ради від Виборчого округу №93 та голова фрацкії “ЄС” в облраді Георгій Цагареішвілі підтвердив в ексклюзивному коментарі “Київському регіону“, що загальна вартість будівництва становить 84 млн. гривень, але зауважив, що на даний момент недофінансовано 25%.

Також, Георгій Цагареішвілі зазначив, що на минулій сесії обласної ради 10 червня вдалося виділити на цей проєкт 4,8 млн грн. Ці кошти мають бути витрачені на електрифікацію і будівництво каналізації об’єкту. Раніше ця сума не була включена до загальної вартості будівництва. Депутат додав, що офіційно контроль за будівництвом і фінансуванням здійснюється Департаментом регіонального розвитку КОДА.

Вже виконано більшість будівельних робіт. Влаштовано залізобетонний каркас, покрівлю, фасад, вікна та двері, проведено монтаж систем опалення, завершуються роботи з влаштування каналізації, водопроводу, систем вентиляції, проводяться й інші будівельні роботи.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Фото пресслужби Київської ОДА.

#Київський_регіон #КОДА #Київська_обласна_рада #Миронівка #Цагареішвілі #Лісовик

Схожі записи

Влада Київщини обіцяє, що тепло жителям області дадуть вчасно

Обласні цільові програми Київщини досі не отримали фінансування

В Українці зупинилося будівництво школи. ВІДЕО

Напишіть коментар