11.5 C
Київ
26.04.2024
Київ Поліція

До Києва знову не пускають вантажний транспорт

Обмеження ввели через спекотну погоду. До Києва через спеку обмежили в’їзд вантажівок. Про це повідомила пресслужба столичної Патрульної поліції. 

В’їзд до місто великовагового транспорту обмежили у зв’язку зі спекою, наголосили патрульні. Денна температура повітря сягнула позначки +28°С.

Обмеження здійснюється на всіх під’їздах до Києва. Йдеться про транспортні засоби  вагою понад 24 тонни й навантаженням на вісь понад сім тонн. Про зняття обмежень повідомлять додатково – до 20:00.

Як повідомляли синоптики, погода в Україні протягом поточного тижня буде вкрай спекотною – до +39 градусів. Спека дещо послабне хіба що наступного тижня. Зараз погоду в Україні формує висотний антициклон, центр якого перебуває у Росії. Так, очікується, що друга половина поточного тижня стане найспекотнішою цього літа.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київська_обласна_рада #Поліція

 

Схожі записи

Напроти ВДНГ демонтували 42 МАФи. Там буде громадський простір

Уламки російської ракети потрапили до одного з дворів Києва

У Лаврі розірвано договір оренди чоловічому монастирю УПЦ

Напишіть коментар