12.6 C
Київ
26.04.2024
Бровари

Відео зухвалої поведінки дружини мера Броварів Сапожко у міськраді

Зухвала, або навіть, хамська поведінка дружини мера Броварів та депутатки Київської обласної ради Марини Сапожко по відношенню до депутатки Броварської міської ради Богдани Драч потрапила на відео завдяки журналістам “Трибуна-Бровари”.

Нагадаємо, скандал у приміщенні міськради Броварів розгорівся після ігнорування права АТОвців на отримання земельних ділянок у рідному селі.

МАРИНА САПОЖКО ТРИЧІ ВДАРИЛА

ПО ГОЛОВІ БОГДАНУ ДРАЧ

Під час сьогоднішньої суперечки депутатку міськради Броварів Богдану Драч (на фото), яка відстоювала право першочергового отримання землі требухівцями, у коридорі міської ради вдарила по голові дружина мера Броварів та депутатка Київської обласної ради Марина Сапожко.

За інформацією “Київського регіону”, у понеділок на координаційній раді мер Броварів Ігор Сапожко пообіцяв, що питання 20 земельних ділянок у селі Требухів буде обговорене на сесії з депутатами.

Також, як повідомляє джерело “Київського регіону” у міськраді Броварів, Ігор Сапожко пообіцяв надати слово на сесії у вівторок депутатці Богдані Драч, для того щоб вона могла висловити свою думку і переконати колег-депутатів не підтримувати це питання.

Своє слово мер Броварів не дотримав, чим і спровокував скандальну ситуацію у міськраді з АТОвцями та, вже пізніше, агресію своєї дружини Марини Сапожко по відношенню до Богдани Драч.

Київський регіон” ще у понеділок повідомляв, що у Броварській міськраді виникла вкрай напружена ситуація через ігнорування законних прав учасників АТО.

У Требухові виник скандал через ігнорування запитів місцевих жителів

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БроварськийРайон #БроварськаміськаРада #БроварськаОТГ #бійкауміськраді #селоТребухів #скандал #земельніділянки #АТО #БогданаДрач #МаринаСапожко #ІгорСапожко #ПетроБабич

Схожі записи

Негода наробила лиха в Броварах

У Броварах закупили 1000 літрів препарату для боротьби з амброзією

Від чого помирали броварчани до початку епідемії коронавірусу

4 коментарі

Дмитро 22.09.2021 о 09:23

Оце справжня АНТИУКРАЇНСЬКА ПОВЕДІНКА МОЖНОВЛАДЦІВ.
А придуркуваті меншовартісні укри тупо чіпляються до справедливої критики України, як от проти сестри Сєнцова.
За таку ЗЛОЧИННУ поведінку цієї дружини мера Броварів треба ЇХ ОБОХ турнути з теплих посад та розпочати слідство.
Дмитро Клець. 096 233 67 23.

Відповіcти
Дмитро 22.09.2021 о 09:30

Оце справжні поведінка наших владців.
То за такий ЗЛОЧИН дружини мера та депутатиці їх обох треба негайно турнути з теплих посад і розпочати слідство.
А безграмотні та придуркуваті псевдопатріоти здуру чіпляються до порядних людей за справедливу критику наших проблем та недоліків.

Відповіcти
Дмитро 22.09.2021 о 09:35

Дружина мера Броварів та ще й сама депутатиця вчинила КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН. То за це треба негайно відсторонити їх обох від посад і розпочати слідство.
А тупі та продажні укри чомусь чіпляються до сестри Сєнцова за справедливу критику України. Хоч і знають, що МІЛЬЙОНИ українців ВТІКАЮТЬ ЗВІДСИ ЯКРАЗ ВІД НАШОЇ НЕСПРАВЕДЛИВОСТІ.

Відповіcти
Дмитро 22.09.2021 о 09:38

Я тричі писав тут критичний комент, але він чомусь “випадково” зникає.
Оце така наша свобода слова.

Відповіcти

Напишіть коментар