27 C
Київ
24.07.2024
Броварська ОТГ Требухів

У Требухові виник скандал через ігнорування запитів місцевих жителів

Найбільш резонансним питанням на засіданні земельної комісії Броварської міської ради став проекту рішення БМР. В даному питанні пунктом п’ятим виділяється 20 земельних ділянок під ОСГ по графічним матеріалам – повідомила депутатка Броварської міської ради Богдана Драч.

Як стало відомо “Київському регіону”, проблема в тому, що в цьому списку на отримання цих земельних ділянок не має жодного жителя села Требухів та учасника бойових дій. Поки відбувався аудит земель сіл Требухів та Княжичі місцеві мешканці подавали документи на присвоєння своїх земельних ділянок, але до кінця аудиту їх питання відкладали на доопрацювання. На сьогодні – аудит завершено, безпосередньо перед засіданням земельної комісії БМР, і як виявилося мешканців села Требухів в цьому списку не має, а земельні ділянки виділяються людям не місцевим.

Чому першочергове право на отримання земельних ділянок не отримали місцеві мешканці, а особливо учасники бойових дій? Для мене це загадка, – дивується Богдана Драч.

“Графічні матеріали в земельному відділі на моє прохання не надали. Сьогодні я відправила запит на міського Голову , щоб під час погоджувальної ради надали змогу всім бажаючим ознайомитися з графічними матеріалами і показати візуалізацію даних земельних ділянок”, – повідомила пані Богдана.

За інформацією “Київському регіону”, під час цього обговорення були присутні учасники бойових дій, староста села Требухів, міський Голова Ігор Сапожко, заступник міського Голови Петро Бабич.

Основне питання що постає, звідки взялися вільні земельні ділянки і чому влада проводячи аудит, не запропонували в першу чергу учасникам бойових дій мешканцям нашого села, та іншим особам, які мають першочергове право на земельні ділянки із приватизувати?

Богдана Драч звертається до жителів свого села Требухів з питанням хто з учасників бойових дій мешканців нашого села не скористався своїм правом на отримання земельної ділянки та просить терміново її повідомити.

На Київщині медики гелікоптером врятували 7-річного хлопчика

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БроварськийРайон #БроварськаміськаРада #БроварськаОТГ #селоТребухів #скандал #земельніділянки #АТО #БогданаДрач #ІгорСапожко #ПетроБабич

Схожі записи

На Київщині при роботі у полі згорів комбайн. Відео

У Броварах розірвуть договір оренди церкві московського патріархату

У Броварському районі побудують потужну птахофабрику

Напишіть коментар