12.6 C
Київ
15.04.2024
Збережемо ліс Тетіїв

У Тетіївському лісництві незаконно вирубали лісів на мільйон гривень

Під час вивезення деревини затримано «лісорубів», які здійснили незаконну порубку лісових насаджень на території Тетіївського агролісництва ДП «СЛП «КИЇВОБЛАГРОЛІС» – повідомляє пресслужба Київської області.

За даними слідства, троє спільників діяли самовільно, без будь-яких дозвільних документів та мали змову із службовими особам правоохоронних органів. За попередніми даними загальна сума завданих збитків складає понад 1 мільйон гривень.

сума завданих збитків

складає понад 1млн грн

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві за оперативного супроводу співробітників Білоцерківського РВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

За вчинення незаконної порубки або незаконного перевезення, зберігання, збут лісу, якщо такі дії спричинили тяжкі наслідки, законом передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років (ч. 4 ст. 246 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #ТетіївськийАгроЛісгосп #незаконнапорубка #КИЇВОБЛАГРОЛІС

Схожі записи

Сотні не реалізованих новорічних ялинок залишилися на вулицях Броварів

У Тетієві повністю відновили школу після пожежі

На Фастівщині незаконно знищили кілька десятків дерев

Напишіть коментар