10.9 C
Київ
24.04.2024
Екологія Збережемо ліс Київ

Прокуратура Київщини просить поновити судовий розгляд по Біличанському лісу

Наприкінці року Прокуратура Київської області надійслала лист до Господарського суду Києва, в якому останній просить суд вирішити питання щодо поновлення провадження у справі № 911/2328/18 стосовно Біличанського лісу.

Нагадаємо, що ця справа знаходиться в провадженні господарського суду Київської області за позовом Першого заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до 1. Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінінвест», за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача 1. Міністерство екології та природних ресурсів України, 2. Національний природний парк «Голосіївський», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Коцюбинська селищна рада про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Судове засідання у справі № 911/2328/18 призначено на 29 січня 2020 об 11 год. 00 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С. Петлюри, буд. 16/108.).

#КиївськийРегіон

Схожі записи

Графік відключення електрики на Київщині у понеділок 13 лютого

У Києві школи готуються до початку канікул

У Могилянці демонтували пам’ятну дошку, присвячену Ломоносову

Напишіть коментар