6.3 C
Київ
19.04.2024
Служба безпеки України Суд

Співробітника Вишгородського СБУ засудили до чотирьох років ув’язнення

Вищий антикорупційний суд визнав винним колишнього оперуповноваженого Вишгородського міжрайонного відділу Головного управління СБУ в Києві та Київській області Ростислава Харченка. Його обвинувачували у зловживанні впливом, у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Однак суд визнав Харченка винним лише у зловживанні впливом, засудивши його до 4 років позбавлення волі із забороною протягом 3 років обіймати певні посади. За хабар ексСБУшника виправдали, а тому САП оскаржить вирок у цій частині.

Вирок не набув чинності, до того ж, буде оскаржений.

Київський регіон“ нагадує, слідчі СБУ під час обшуків вилучили обладнання для обробки бурштину та 55 кг бурштинової сировини приватної компанії «Сан Шайн Груп». Після цього ексоперуповноважений СБУ Харченко запропонував представнику «Сан Шайн Груп» за 50 тисяч доларів повпливати на слідчого аби вилучене повернути. Також Харченка обвинувачували у вимаганні надати ще грошей за невтручання в діяльність цієї компанії.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Фото з мережі Інтернет

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #СБУ  #РостиславХарченко

Схожі записи

На Київщині затримали чоловіка за підробку документів для виїзду за кордон

СБУ розглядає кілька версій щодо падіння гелікоптеру

На Київщині затримали прихильника кадирівців

Напишіть коментар