13.3 C
Київ
26.04.2024
COVID-19 Поліція

На Київщині виявлено найбільше порушень правил карантину

За місяць органи Національної поліції України провели 91 165 перевірок регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень міжобласного значення, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт Національної поліції.

Найбільше порушень виявлено у Київській області – 216, 83 – у Черкаській, 67 – у Полтавській, 54 – у Сумській, 33 – у Вінницькій, по 28 – у Запорізькій та Хмельницькій, 25 – в Одеській, 23 – у Донецькій, 22 – у Луганській, по 21 – у Дніпропетровській та Житомирській областях.

Найбільше порушень виявлено

у Київській області – 216

Під час перевірок правоохоронці звертали увагу на наявність у водіїв, пасажирів, екіпажів авіатранспорту документів про вакцинацію, відповідного сертифіката або негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР чи експрес-тесту на визначення антигену.

Перевірки проводилися на автотранспорті – 75 179; на залізничних вокзалах – 15 181; в аеропортах – 805.

За виявленими фактами складено 704 адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що 7 листопада в Києві відкрили центр вакцинації в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КМДА #центрвакцинації #COVID19 #порушникикарантину #карантин #транспорт #перевірки #поліція #вакцинація

 

 

Схожі записи

У КМДА назвали умову повернення дітей до столичних шкіл

Порошенко представив програму порятунку українців від пандемії

У Борисполі судитимуть керівника муніципальної варти Пристоличної громади

Напишіть коментар