23.1 C
Київ
27.07.2024
Переяслав

Під суд йде керівник, який привласнив гроші на ремонті дороги в Переяславі

Судитимуть колишнього керівника ТОВ, який привласнив бюджетні кошти в сумі 300 тис. грн під час ремонту дороги в Переяславі. Про це повідомила прокуратура Київської області.

У повідомленні йдеться, що Переяславським відділом Бориспільської окружної прокуратури Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно керівника товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт дороги (ч. 4 ст. 191 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній керівник ТОВ після отримання авансового платежу на здійснення капітального ремонту дорожнього покриття, привласнив бюджетні кошти, виділені на капітальній ремонт однієї із вулиць у Переяславі.

Унаслідок неправомірних дій вказаної особи, територіальній громаді завдано збитків на суму 300 000 гривень.

У відділі поліції №1 Бориспільського РУП, слідчі якого здійснювали досудове розслідування, підтвердили, що мова про керівника переяславського товариства.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Переяслав #дороги #Прокуратура

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

У Переяславі в пам’ять про затоплені села на Дніпрі проходить щорічний заплив

У Переяславі розмістили вуличні шафи з теплим одягом

У Переяславі посеред дороги провалився автомобіль комунальників

Напишіть коментар