13.3 C
Київ
26.04.2024
Переяслав

Через п’ять днів 350 тонн кавунів прибуде у порт Переяслава

В ці хвилини буксир «Нодарі Чантурія» везе по Дніпру на Київщину 350 тон стиглих і смачних херсонських кавунів. Перевезення херсонських ягід вже стало доброю традицією та довгоочікуваною подією для жителів Київщини та столиці країни. 

Завантаження/розвантаження баштанної продукції є досить кропіткими процесами. Кавуни вантажаться не насипом, що могло б спричинити 10-13 % механічних пошкоджень, а обережно вручну складаються у картонні контейнери євростандарту, розміщені на піддонах у вантажівці. На річковому терміналі в Голій Пристані краном завантажили піддони у трюми несамохідного судна.

20 серпня вантаж прибуде на перевантажувальний термінал у Переяславі. Звідти, напередодні Дня Незалежності, солодкі ягоди потраплять прямісінько до торговельних залів мережі супермаркетів.Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #кавуни #НодаріЧантурія #Нібулон #Переяслав

Схожі записи

У Переяславі відновили культову локацію над Дніпром. ВІДЕО

Прокуратура хоче повернути до лісгоспу 7 ділянок під Переяславом

У Переяславі посеред дороги провалився автомобіль комунальників

Напишіть коментар