10.4 C
Київ
27.04.2024
Бровари

Двох туристів з Броварів три години шукали у Карпатах

Двоє броварських туристів втратили орієнтування та заблукали в горах на заході України, – повідомляють рятувальники ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

25-го червня близько 14:05 працівники ДСНС з м. Яремче Івано-Франківської області отримали повідомлення, що в горах заблукали мешканці Броварів. Також стало відомо, що рухались броварчани туристичним маршрутом на гору Хом’як.

Уже за 20 хвилин на пошуки броварчан вирушили рятувальники в складі п’яти осіб

Близько трьох годин знадобилось працівникам ДСНС аби знайти молодих чоловіка та жінку, які заблукали. На щастя, обійшлося без травм, тож медична допомога не знадобилась.

О 19:00 туристів із Броварів рятувальники супроводили до села Татарів, звідки вони вирушили до тимчасового місця проживання.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Бровари #Карпати #ДСНС

Фото ГУ ДСНС Івано-Франківської області

Схожі записи

Зі школи у Броварах терміново евакуювали дітей

У Калинівці вшанували пам’ять загиблих біля пам’ятника НКВС

План зонування території намагалися обговорити у Броварах

Напишіть коментар