18.7 C
Київ
25.04.2024
Бровари

У Броварах озвучили фінансові збитки громади внаслідок авіатрощі

Щонайменше мінус 6 млн грн з бюджету Броварської громади внаслідок авіакатастрофи гелікоптеру МВС, – повідомляє Brovarymedia.

Крім жертв та постраждалих внаслідок трагедії серед мешканців нашої громади, у громаді мають і “позапланові витрати”.  Станом на початок березня на матеріальну допомогу постраждалим та їх родинам виділено майже чотири мільйони гривень. На проєктні роботи з відновлення садочку “Джерельце” рішенням міської ради відсьогодні виділено ще 2,1 млн грн.

2,1 млн грн витратили лише

на проєкт відновлення дитячого садочку

Вчительку з Броварів виключили з квартирної черги

Як пояснив міський голова Ігор Сапожко, по садочку громада профінансує лише проєктні роботи. А сама реконструкція будівлі садочку вже має відбутися за рахунок центрального офісу Міжнародного Червоного Хреста в Україні.

На лікування 28-ми постраждалих внаслідок авіакатастрофи сплачено 1 млн 895 тисяч гривень. На соціально-побутові потреби 81 особи з числа сімей загиблих та постраждалих в авіакатастрофі – ще  2 мільйони 75 тисяч гривень. Всього у зв’язку з авіакатастрофою вже сплачено матеріальної допомоги на 3 мільйони 970 тисяч гривень.

Підписуйтеся на наші новини:

Клініку “Феофанія” роблять доступною для кожного українця

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

У Броварах КП отримає 5 млн євро на модернізацію теплопостачання

Депутати у Броварах терміново рятували комунальне підприємство «Броваритепловодоенергія»

У Броварах креативно заохочують жителів здавати непотрібні їм речі

Напишіть коментар