22.10.2024
ЖКХ Обухів

ТОВ “МЖЦ” підвищило тарифи на комунальні послуги в Обухові

ТОВ “Міський житловий центр” (МЖЦ), яке надає послуги населенню міста Обухова, повідомило про підвищення з 1 червня ціни на послугу з управління багатоквартирним будинком, – інформують “Хроніки Обухова”.

Підставою для підвищення ціни в ТОВ “МЖЦ” зазначають Постанову Кабінету міністрів України №632 від 31.05.24 – про підвищення тарифу на електроенергію для побутових споживачів до 4,32 грн/кВт*год.

Управитель ТОВ «МЖЦ» заявляє, що піднімає ціну на свої послуги відповідно до п.11 Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

Згідно оголошення, зросте вартість на ️Придбання електричної енергії для освітлення місць загального користування на 0,14 грн/м2, а для живлення ліфтів – 0,21 грн/м2.

За більш детальною інформацією у листівці радять звертатися на сайт ТОВ “МЖЦ” www.mjc.com.ua, але насправді інформація про підвищення і у розділі “Абонентам”, і у розділі “Новини” там відсутня:


Відтак ціна за послуги від ТОВ “МЖЦ” для жителів вище першого поверху становитиме – 7,02 грн/м2, а для жителів перших поверхів (без урахування витрат на ліфти) – 5,72 грн/м2.

У коментарях до публікації жваво почали обговорювати юридичні нюанси стосовно підвищення, але на наш погляд найбільш конструктивним є коментар Ірини Юхимчук, яка вважає, що: “Оскільки конкретно у нас альтернативи управителю немає, єдиний варіант – створювати ОСББ“.

“Київський регіон” раніше повідомляв, що Головним управлінням Національної поліції України в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42023112310000068 від 03.08.2023 щодо причетності посадових осіб ТОВ «МЖЦ» (ЄДРПОУ 37360998) до привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчиненого в особливо великих розмірах.

СБУ підозрює ТОВ “МЖЦ” у розтраті майна у Калинівці

Підписуйтеся на наші новини:

 

Миронівка вимагає змін: стадіон “Колос” перебуває в катастрофічному стані

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Порядок юридичного відновлення артезіанських свердловин на Київщині

Обухівському тербату терміново потрібна автівка на фронт

У селі під Києвом зняли серіал “Кайдашева сім’я”

Напишіть коментар