21.5 C
Київ
08.07.2024
Кримінал

СБУ підозрює ТОВ “МЖЦ” у розтраті майна у Калинівці

Слідчим відділом Фастівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42023112310000068 від 03.08.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 України, – йдеться з запису у Єдиному державний реєстр судових рішень.

В ході досудового розслідування встановлено, що підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань слугувало письмове повідомлення та рапорт про виявлене кримінальне правопорушення Головного управління Служби безпеки України у м.Києві та Київській області.

Виявили кримінальне

правопорушення співробітники сбу

Відповідно до рапорту начальника Фастівського РВ ГУ СБ України у місті Києві та Київській області, в ході здійснення оперативно-службової діяльності пов`язаної з протидією проявам корупції в органах місцевого самоврядування Фастівського району Київської області, отримана інформація щодо причетності службових осіб Калинівської селищної ради Фастівського району Київської області (ЄДРПОУ 04359873, Київська обл., смт. Калинівка Фастівського р-н, вул. Центральна, буд. 57) та посадових осіб ТОВ «МІСЬКИЙ ЖИТЛОВИЙ ЦЕНТР» (ЄДРПОУ 37360998, АДРЕСА_1) до привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчиненого в особливо великих розмірах.

Підписуйтеся на наші новини:

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

У Вишневому впіймали чоловіка який викрадав велосипеди

Винним у резонансному ДТП під Києвом вважають нардепа. Фото

Водій служби таксі вбив пасажира та викинув тіло поблизу Києва

Напишіть коментар