11.10.2024
Миронівка Спорт

Свято дитячого спорту відбулося у Миронівці

Свято спорту “Рухаємось – значить живемо!” відбулося на центральному стадіоні Миронівки.
Веселі активності, нові знайомства та незабутні враження отримали більше сотні дітей долучилися до цього захоплюючого заходу.

Під час свята спорту популярними у діток Миронівської громади були такі локації як:

  • забіг на самокатах на 400 метрів;
  • петанк;
  • настільний теніс;
  • фрізбі;
  • доджбол;
  • бадмінтон;
  • дисбол;
  • флорбол та інші.

ВІДЕО:

Перед початком свята дітей гарно розігріли під час руханки. Більше у відео Євген Цяпенко з медіапроєкту “Київський регіон”:

“Київський регіон” раніше повідомляв, що жителі Миронівки скаржилися на зруйновані глядацькі трибуни центрального стадіону, які є небезпечними для відвідувачів – звідки стирчать цвяхи та арматура. Було зібрано понад 300 підписів, у зверненні до керівництва міста, на підтримку реконструкції трибун.

Трибуни підійшли до такого стану, що їх потрібно повністю змінити, – розповідає батько юного футболіста з Миронівки Сергій Дяченко. Його підтримує і вихованець Миронівської ДЮСШ, а зараз гравець футбольної академії угорської “Кішварда” Олександр Боровський, який вважає, що трибуни потрібно зробити у першу чергу, адже приходять і батьки спортсменів і просто глядачі.

На центральному стадіоні Миронівки триває реконструкція трибун

Ольга Марченко, яка тренує спортсменів Миронівки з 1979 року, з гордістю розповідає про досягнення вихованців стадіону: “На нашому футбольному полі виріс Матвій Пономаренко, нападник “Динамо” (Київ). Перспективний Олександр Боровський, який зараз грає у футбольному клубі Угорщини. Маємо чемпіонів з легкої атлетики, греко-римської боротьби, гандболу”.

Підписуйтеся на наші новини:

Ця програма не має створюватися “під когось”, а бути ефективною та дійсно робочою. Вона має бути створена під чесність, прозорість і законність. Хто б не був на позиції голови міської ради, першого заступника чи секретаря – всі вони мають розуміти, що працювати потрібно виключно в рамках закону», – зауважив Дмитро Жукотанський.

Підписуйтеся на наші новини:

Миронівка вимагає змін: стадіон “Колос” перебуває в катастрофічному стані

Захисників на Харківському напрямку фронту провідали земляки з Миронівщини

У Миронівській громаді занепокоєні криміногенною ситуацією у селах

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Спортивну інфраструктуру Ірпеня пообіцяли відновити за рахунок держави

У Миронівці будують спортивний комплекс за 80 мільйонів гривень

У Баришивці відкрито новий скейт-парк

Напишіть коментар