2.9 C
Київ
18.03.2024
Вишневе ЖКХ

У Вишневому оператор вирішив відключити частину будинків від гарячої води

У Вишневому вчора разом із опаленням у багатьох будинках зникла у невідомому напрямку та невідомо на скільки і гаряча вода, – повідомляє у своєму дописі у фейсбук відомий журналіст Денис Крепак.

ТОВ “Ресурсозбереження”, приватна компанія, що колись була нав’язана мешканцям будинків, де є котли, просто взяла і припинила подачу гарячої води.

Компанія просто взяла і припинила подачу гарячої води

«10-річне керування всім відомої особи розвернуло процес еволюції у Вишневому в зворотньому напрямку», – пояснює Денис Крепак.

У компанії пояснюють відключення судовими справами зі сторони НАК “Нафтогаз” та проблемами з оплатою від жильців будинків.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Крепак Денис : “Отакі оголошення розклеєні на вході до під’їздів “щасливих” будинків. Люди залишені без гарячої води. Наявність власних котлів у будинках, що мала стати прогресом та перевагою для міста (адже не потрібно вести від Водоканалу до будинків кілометри труб через все місто) – у підсумку примудрилися перетворити на проблему”.
“Насправді ситуація з Нафтогазом – це та річ, яка мала рано чи пізно трапитись з Ресурсами. Вони жодної копійки не вклали в ці котельні. Тому їх бізнес був приречений. І добре, що він скінчився не у зв’язку з повним знищенням обладанння котелень. Тому питання заборгованості – це просто спроба Ресурсів змістити акценти з реальних проблем”, – пояснює юрист Костянтин Колійчук
Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Коцюбинське може залишитися без води із-за боргу Київодоканалу

ДТЕК значно збільшив кількість відключень світла на Київщині

1 коментар

Наталія 13.04.2021 о 11:36

Люди завжди щзнайдуть вихід, але він на жаль, не на користь Ресурсозбереження. 80% мешканців справно платили як за воду, так і за тепло, що коштувало зовсім не дешево, так що розмови про людські борги – це справжня брехня. Гроші просто елементарно кудись зникли. Гловне, щоб міська влада до опалювального сезону вирішила питання з опаленням, утепленням будинків, ремонтом котелень, а не поклала всі ці проблеми тупо на населення.

Відповіcти

Напишіть коментар