11.5 C
Київ
25.04.2024
ЖКХ Київський регіон Суспільство

Зміна оператору газорозподілу на Київщині: як тепер сплатити і передати показники по “Київоблгаз”

Відбулась зміна оператору газорозподілу на Київщині: як тепер сплатити і передати показники по “Київоблгаз”. З початку вересня 2023 року на Київщині змінився оператор газорозподілу. Відповідно до постанови НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року замість АТ “Київоблгаз” цю функцію виконує ТОВ “Газорозподільні мережі України”.

Це значить, що тепер оплату за газорозподіл потрібно здійснювати на нові реквізити, при цьому особові рахунки споживачів Київщини залишились незмінними (складаються з 10 цифр та починаються на “0800”).

Як передати показники газового лічильника

Процедура передачі показників блакитного палива залишилась незмінною. Як і раніше, це потрібно робити кожного місяця в період з 1 по 5 число. Передати показники лічильників можна одним із способів:

  • через кабінет користувача на сайті “Газмережі” та “Нафтогазу”;
  • без авторизації в особистому кабінеті через відповідне меню на сайті “Нафтогазу”;
  • відправивши SMS на номер 4647;
  • через спеціальні чат-боти у Телеграм та Вайбер;по телефону.

Однак мало хто знає, що передати показники Київоблгаз також можна через сайт та мобільний додаток Portmone. Особливість сервісу полягає в тому, що ви можете передавати показники не тільки за газ, але й за електроенергію та воду. Для вашої зручності, система самостійно нагадає вам про необхідність та терміни передачі показників.

Якщо протягом місяця ви не користувались блакитним паливом, просто продублюйте попередньо відправлені показання лічильників.

Як сплатити за послугу газорозподілу

Оплачувати рахунки за газорозподіл потрібно щомісяця до 20 числа. При цьому нагадуємо, що платежі тепер потрібно вносити на рахунок ТОВ “Газорозподільні мережі України”, які мають наступний вигляд:

  • ТОВ “Газорозподільні мережі України”
  • код ЄДРПОУ 45385755
  • рахунок отримувача: UA233004650000026033300344249

При наявності заборгованості перед “Киїоблгаз”, її потрібно погашати на попередні реквізити:

  • АТ “Київоблгаз”
  • ЄДРПОУ 20578072
  • рахунок отримувача: UA073226690000026035303007660

Здійснити оплату рахунку можна одним із способів:

  • через онлайн платіжний сервіс Portmone;
  • у відділенні банку;
  • через мобільний застосунок банку чи систему інтернет-банкінг;
  • у відділеннях “Нова пошта” та Укрпошта”;
  • через офлайн платіжні термінали.

Ми рекомендуємо використовувати саме перший спосіб — оплату через сервіс Portmone і ось чому. За його допомогою можна не тільки оплатити “Київоблгаз”, “Київоблгаз Збут”, Київська філія “Газмережі”” та інші комунальні послуги, а й переказувати гроші між картками, сплачувати за навчання, поповнювати мобільний та проїзний, платити за інтернет та тисячі інших сервісів.

А якщо ви витратите 2 хвилини на реєстрацію, то додатково зможете отримувати електронні платіжки, передавати показники лічильників, зберігати квитанції про оплату, налаштовувати автоматичну оплату рахунків та отримаєте ще купу інших можливостей.

#КиївськаОбласть #ГазорозподільніМережіУкраїни #Portmone

Підписуйтеся на наші новини:

В місті Тараща компанія ТОВ «Мʼясопереробне підприємство «Агроторговий дім», яку очолює директор Ігор Тютюшкін, презентувала свої виробничі потужності світового рівня.

Докладніше у відео з місця події журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка:

Як вже раніше повідомлялося у телеграм-каналі “Київський регіон” – у Таращі вшановували та висловлювали слова вдячності Захисникам та Захисницям України, які щодня стоять на захисті нашої держави, наших цінностей і свободи, суверенітету та територіальної цілісності. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть #Тараща #ATD

Підписуйтеся на наші новини:

КОЛИ НЕ ПАМ‘ЯТАЮТЬ МИНУЛЕ, ТО РОБЛЯТЬ ПОМИЛКИ НА МАЙБУТНЄ

Урок Бабиного Яру – це те, що світ був байдужим до теми Холокосту, – заявив Головний рабин України Моше Асман в ексклюзивному коментарі журналісту “Київського регіону” Євгену Цяпенку.

Коли почалася Друга Світова війна, багато хто думав, що біда пройде мимо них. На жаль, це закінчилося тисячами “бабиних ярів” по всій Європі та мільйонами людських жертв, – розповів Моше Асман сьогодні на Дні пам’яті та скорботи у Бабиному Яру.

ВІДЕО:

Сьогодні росія веде війну проти України та вбиває українців різних національностей. Гинуть українці і росіяни, і євреї, і татари. Войну легко почати, але важко закінчити. А потім закінчується такими Бабиними Ярами, – наголошує Головний рабин України.

Сьогодні росія вбиває українців різних

національностей – моше асман

Тому ми маємо зробити все можливе, щоб перемогти, щоб Україна перемогла і щоб настав мир.  Я кажу це по всьому світу, багато виступаю і кажу – люди, не втомлюйтеся від цього! Це наша спільна справа, щоб зупинити цю трагедію та вбивство ні в чому не винних людей, – впевнений Моше Асман.

#КиївськаОбласть #БабинЯр

Підписуйтеся на наші новини:

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки – нагадаємо, що колишній голова Олександр Сахарук відновився на своїй посаді тільки після деокупації пару місяців тому.

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки

Як стверджує сайт “Погляд”, “замість того, щоб знайти діалог з депутатами та почати відбудовувати постраждалу від російської окупації громаду, Сахарук разом із народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк розпочали щоденну політичну травлю секретаря селищної ради Георгія Єрка, адже Єрко заважає цій групі розкрадати кошти на відновлення”.

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях – більше інформації у новині на нашому сайті:

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

ПОЖЕЖНА ОХОРОНА

ПРО ЯКУ ВИ НЕ ЗНАЛИ

“Київський регіон” в рамках медіапроєкту #наші буде і надалі розповідати про роботу та потреби таких рятувальників.

Відео Євген Цяпенко, “Київський регіон”:

Більшість громад не можуть самі організувати та фінансувати пожежні команди та потребують допомоги, в тому числі і зі сторони керівництва Київської області.

На сьогодні у Київській області функціонує лише 44 місцеві пожежні команди зі 124-х необхідних. І їхні можливості вкрай обмежені. Недостатня кількість персоналу на чергуваннях, застаріла техніка, нестача оснащення, спецодягу та засобів зв’язку змушує наших героїв-пожежників робити надскладні зусилля, аби справлятися з непростими викликами, які диктує війна.

#КиївськаОбласть #Сеньківка #БориспільськийРайон #рятувальники

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Атовці з Борисполя обурені, що на їх земельних ділянках влаштовують сміттєзвалище

Поліція Обухова розшукує осіб, які скалічили птахів

У Вишневому оператор вирішив відключити частину будинків від гарячої води

Напишіть коментар