8.8 C
Київ
22.04.2024
ЖКХ Країна без сміття Обухів Українка

Місія нашого підприємства – постійне професійне вдосконалення та поліпшення довкілля

2023 рік був важливим та успішним етапом у розвитку ПП «Обухівміськвторресурси». У компанії пишаються своєю командою яка, навіть у складних умовах війни, продовжує вдосконалювати свої продукти та послуги, щоб надавати найкращі рішення для своїх клієнтів.

У редакції “Київського регіону” ми вирішили поспілкуватися з представниками компанії:

З яким настроєм компанія «Обухівміськвторресурси» підводить підсумки своєї роботи у 2023 році?

Нас надихають позитивні відгуки від користувачів, які помітили підвищення рівнів якості у наших продуктах. Завдяки наполегливості нашої команди, інноваційним підходам та стратегічному баченню ми змогли розвиватися, щоб краще відповідати потребам наших клієнтів.

ми змогли розвиватися, щоб краще

відповідати потребам наших клієнтів

Важливим є і те, що у цьому році ми успішно впровадили ініціативи з розвитку корпоративної відповідальності, зосереджуючись на сталому розвитку та підтримці соціальних та екологічних ініціатив.

Ваша компанія працює на Обухівщині. Що побажаєте місцевим жителям у 2024 році?

Нехай наступний рік принесе вам міцного здоров’я та благополуччя, вагомих здобутків, високих цілей і достатку, нові досягнення. Нехай ваша родина буде осередком тепла і розуміння. Підтримуючи повагу до себе та навколишніх, ми можемо здобути внутрішню міць, яка допомагає подолати труднощі та події життя з більшою емоційною стійкістю.

Генеральний директор ПП «Обухівміськвторресурси» Полатьян Армен Олегович

Підтримуючи повагу до себе та навколишніх,

ми можемо здобути внутрішню міць

Щиро переконані, що разом, об’єднанні спільним бажанням зберегти нашу екологію, ми зможемо показати ефективний приклад майбутнім поколінням. Наше підприємство завжди відкрите до співпраці та ми залюбки долучаємось до добрих ініціатив.

Бажаємо вам мирного неба над головою, родинного затишку та плодовитої праці. Кожен свій крок направляйте до досягнення мрій. Нехай 2024 рік принесе вам нові можливості, незабутні події та багато позитивних змін. Бережіть одне одного і наш рідний край.

В яких населених пунктах зараз ваша компанія вже надає послуги і які саме?

ПП “Обухівміськвторресурси” надає свої послуги з вивезення побутових відходів на території Обухівської  міської територіальної громади (місто Обухів та села Обухівської ОТГ), Васильківської міської територіальної громади (місто Васильків та села Васильківської ОТГ), також вивозимо тверді побутові відходи з сіл Кагарлицької ОТГ.

Підприємство надає послуги з вивезення  твердих побутових відходів та закупівлі вторинної сировини по місту Києву та всій Київській області. Також, наразі обслуговуємо по благоустрою міста Українка та сіл Української ТГ.

Міськрада Обухова підписала меморандум з ПП “Обухівміськвторресурси”

Обухівська міська рада і ПП “Обухівміськвторресурси” узгодили положення меморандуму. В чому суть цього документу?

ПП “Обухівміськвторресурси” вже більше ніж сім років виконує послуги з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади. Ми є зобов’язаною стороною договору з міськрадою про надання послуг вивезення, утилізації твердих побутових відходів на території приватної забудови всієї Обухівської міської об’єднаної територіальної громади.

Підписавши Меморандум, ми погоджуємося скасувати фінансові претензії до споживачів (фізичних осіб) приватної забудови міста Обухів, сіл Таценки, Ленди, Дерев’яна та Нещерів, згідно наступних критеріїв:

  • які не мають індивідуального договору та жодного разу не сплачували за надані послуги,
  • за умови письмового звернення такого споживача до Підприємства впродовж 30 (тридцяти) календарних днів, починаючи з 12.12.2023 року, та укладання в цей період із нашим підприємством письмового індивідуального договору про надання послуг.
  • для нас важливо, що виконком Обухівської міської ради зобов’язується максимально сприяти у реалізації умов Меморандуму у тому числі проводити роз’яснювальну роботу серед споживачів щодо необхідності укладання договорів на послугу, сплату послуг, роздільне збирання побутових відходів тощо.

Чим цей меморандум може бути корисним жителям Обухівської громади?

Меморандум допоможе вирішити спірні питання та стимулювати  людей до заключення індивідуальних договорів з вивезення побутових відходів та дотримання законодавства. Тим самим, забезпечить кращу співпрацю між споживачами та виконавцями послуг, що в свою чергу, призведе до зменшення виникнення нових стихійних звалищ на території Обухівської громади.

Заступник Генерального директора по комерційним питанням Шуть Оксана Олександрівна

 

Які інновації були впроваджені у виробничий цикл компанії?

Однією із основних новинок у виробничому процесі на нашому підприємстві є нове обладнання «TIGER HS10 UNIT» призначене для переробки органічних відходів.

Це прорив для нашої громади, ще один крок до Європи, до підвищення рівня сортування у нашій країні   та значне  скорочення  негативного впливу сміття і відходів на навколишнє середовище, ґрунт, підземні і поверхневі води і т.п.

Це прорив для нашої громади,

ще один крок до Європи

Це єдине в Україні обладнання, на сьогоднішній день, завдяки якому ми маємо змогу відсортувати суху фракцію для подальшого перероблення, а  вологу, що раніше вивозилась на полігон використати для  видобутку газу.

Як змінилися технічні потужності компанії за цей рік?

Наше підприємство розвивається: щороку ми оновлюємо, покращуємо, доповнюємо наші технічні потужності для підвищення ефективності сортування, перероблення відходів.

Такі види обладнання: як сортувальні лінії, грохіт, дробарка, та звичайно наша новинка Тайгер – це базис  підприємства, завдяки яким забезпечується виконання основних вимог законодавства та вноситься вклад в збереження довкілля.

Постійне вдосконалення у професійній галузі

та поліпшення довкілля — це місія

нашого підприємства!

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Кого можете відмітити з співробітників вашої компанії?

Підприємство дякує та цінує роботу кожного працівника на нашому підприємстві. Особливу роль в процесах виробничої ділянки відіграють керівники на місцях: Стеценко Роман та Буджак Анна – керівники які безпосередньо працюють на місцях, керують, слідкують та навчають працівників для покращення ефективності роботи підприємства в цілому.

Заступник Генерального директора з виробництва та збуту Полатьян Анжеліка Арменівна

 

#КиївськаОбласть #Обухівміськвторресурси

Підписуйтеся на наші новини:

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Схожі записи

Роботи фотографині з Українки потрапили на виставку у Литві

У Вишгороді школяри реалізували проєкт “Еко-Толока”

Під Києвом виявили ще одне напівлегальне сміттєзвалище

Напишіть коментар