10.9 C
Київ
24.04.2024
Кримінал Обухів

Депутат Обухівської райради напав на журналіста “1+1” та відібрав телефон

На Обухівщині продовжуються перманентні скандальні ситуації між журналістом телеканалу “1+1” Володимиром Тимофійчуком та депутатами Обухівської районної ради. 

Цього разу, як повідомляє інтернет-видання “Трипільский край” з посиланням на сторінку Тимофійчука, у журналіста стався конфлікт з депутатом райради Ігорем Сухіх. Останньому не сподобалося, що його самого та автівку, на якій він приїхав, знімають на відео і напав на журналіста, вихвативши у нього з рук телефон.

Це вже заходить далеко!Ці наші «царьки»-депутати чогось вирішили, що їх знімати на відео не можна навіть на вулиці…

Опубліковано Трипільський край Вівторок, 25 лютого 2020 р.

Дана пригода відбулася на автомобільній парковці у безпосередній близькості від Обухівського районного суду і Обухівського районного відділку поліції.

Схоже, фігуранти події вже зовсім скоро стануть гостями обох цих державних закладів, оскільки Володимир Тимофійчук повідомив, що написав заяву до поліції про вчинення кримінального правопорушення згідно ст.171 ККУ «Незаконне вилучення зібраних, опрацьованих, підготовлених журналістом матеріалів і технічних засобів, якими він користується у зв’язку із своєю професійною діяльністю». Отже, далі цілком може бути суд.

Нагадаємо, що Володимир Тимофійчук вже судиться ще з одним депутатом Ларисою Іллєнко, яка є зараз і головою Обухівської районної ради. Дана справа стала широко відомою внаслідок дуже вільної інтерпретації  адвокатами підозрювальної нелітературних слів – В Обухові судили голову районної ради. Відео 18+

#КиївськийРегіон #Київщина #Обухів

Схожі записи

СБУ затримала в Узині чоловіка за спробу збути комплектуючі до літака

Поліція звертає увагу влади Ірпеня на один з найбільш криміногенних закладів у місті

У міськраді Українки покривають один одного? ВІДЕО

2 коментарі

Борисполь-Хитроу 26.02.2020 о 10:26

Там На Обухівщині всі наче обухом по голове ударенные !

Відповіcти
Норе 29.02.2020 о 17:37

Давай ти не будеш обіжати нашу Обухівщину! Тіпа у вас на Бориспільщині повний едельвейс…

Відповіcти

Напишіть коментар