12.2 C
Київ
29.04.2024
Київський регіон ФДМУ

Оренда у Києві та області: які об’єкти виставили на онлайн-аукціони «Прозорро.Продажі»

Приміщення під офіс чи іншу господарську діяльність можна орендувати через державну систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі». Органи місцевого самоврядування та держава активно користуються системою та виставляють на онлайн-аукціони свої об’єкти нерухомості.

Що доступно для оренди у Києві та області просто зараз?

  • У селі Пристроми Бориспільського району пропонують орендувати частину приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Черняховського, 113. Село входить до Студениківської сільської територіальної громади,

Приміщення має площу понад 26 квадратних метрів і підходить для відкриття аптечного пункту. Стартова ціна оренди на місяць складає 6,7 тисячі гривень. Заявки від охочих прийматимуть до 20 грудня, а самі торги заплановані на 21 грудня.

  • У Києві на вул. Зоологічна, 1 можна орендувати частину даху стоматологічного корпусу Національного медичного університету імені О. О. Богомольця. Тут можна розмістити технічні засоби і антени операторів, які надають послуги мобільного зв’язку, телекомунікацій та доступу до інтернету. Загальна площа об’єкта – 14 квадратних метрів. Стартує місячна вартість оренди з 3,5 тисяч гривень. Пропозиції приймаються до 20 грудня. Онлайн-аукціон відбудеться 21 грудня.

Як взяти участь у торгах в системі Прозорро.Продажі? 

Щоби орендувати об’єкт державної або комунальної власності, потрібно вибрати авторизований майданчик на сайті «Прозорро.Продажі» та зареєструватися на ньому. Після цього ви зможете подати заявку на участь в аукціоні через особистий кабінет, сплативши реєстраційний та гарантійний внески. Якщо на торгах саме ви станете переможцем, то зможете підписати протокол та договір оренди.

Оренда об’єктів через державні електронні аукціони для органів місцевого самоврядування та держави — це можливість залучати кошти до бюджетів. До прикладу, від початку повномасштабної війни регіональне відділення ФДМУ по Київській, Черкаській та Чернігівській областях провело понад 430 успішних аукціонів і таким чином залучило до держбюджету понад 4 млн грн на рік.

Брати участь в е-аукціонах можна і фізичним, і юридичним особам з будь-якого регіону України. Знайти об’єкти за потрібними параметрами можна у системі «Прозорро.Продажі» та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

 *Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

#КиївськаОбласть #ФДМУ #ПрозорроПродажі

Підписуйтеся на наші новини:

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Схожі записи

Маршрутки на Київщині тепер працюватимуть довше

У селі Здвижівка сьогодні знову пролунав вибух

На потреби фронту: У Києві розіграють картину української художниці

Напишіть коментар