10.4 C
Київ
24.04.2024
Бровари Міська рада

У Броварській міськраді вимагають перевірити платіж на 6 млн гривень

Мова йде про 6,2 млн грн які без підстав та обґрунтувань і цілком таємно від депутатів міської ради, управління житлово комунального господарства БМР сплатило на користь ТОВ «БЗБК», – наголосила депутатка Броварської міськради Олеся Черняк.

Нагальність такої перевірки депутатка з провладної партії «Команда Ігоря Сапожка – Єдність» пояснює своєю принциповою позицією з відстоювання інтересів виборців. Але не секрет, що між самою Олесею Черняк та політичною партією імені мера Броварів Ігоря Сапожка нещодавно виникла дуже напружена ситуація. Так, вже сьогодні на партійному заході пані Черняк може втратити свій депутатський мандат.

у броварах конфлікт мера ігоря сапожко і бізнесмена віктора поліщука?

Дану ситуацію поінформовані джерела “Київського регіону” у Броварах пояснюють ще одним, більш вагомим конфліктом між вже самим мером та дуже впливовим бізнесменом Віктором Поліщуком.

Про можливі зміни у розподілі сил у Броварській міській раді раніше повідомляв і суперник діючого мера на попередніх виборах міського голови – Андрій Саук.

“На сесії БМР ми побачили як команда чинного міського голови розкололась і депутатська більшість вийшла з-під контролю. Цікаво, що це все відбувалося під гаслами боротьби за прозоре управління містом і ефективну роботу, які в останні 10-15 років цікавили в основному кількох депутатів і активістів на все місто”, – наголосив Саук.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

В Українці депутати допомогли бізнес-партнеру Медведчука

Фото з сайту bzzk.com.ua

 

 

Схожі записи

В Броварах буде створений відділ контролю за паркуванням

У Броварах з церкви намагалися вкрасти генератор

У Голоса є три кандидати на посаду мера Києва

Напишіть коментар