10.4 C
Київ
27.04.2024
COVID-19 Бровари Школа

У Броварській ОТГ від роботи відсторонено 35 педагогів

У Броварській громаді від роботи відсторонили 35 педагогів, які не зробили щеплення від коронавірусу, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на керівника управління освіти Оксани Мельник.

Київський регіон” нагадує, що на виконання постанови КМУ від 20 жовтня 2021 р., в Україні почали відстороняти від роботи працівників без збереження заробітної плати, які підлягають обов’язковій covid-вакцинації, але не мають хоча б одного щеплювання. Згідно постанови КМУ, у «червоній» зоні заборонена робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл (1-4 класи). Виняток становлять освітні заклади, працівники яких провакциновані на 100%.

Гімназія імені С. Олійника, ЗОШ №2, 5, 7, 10 не мають на 100% провакцинований склад вчителів, а тому безпосередньо у приміщенні навчаються лише школярі 1-4 класів, а 5-11 класи – дистанційно.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що Київська обласна державна адміністрація затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що підлеглі Віталія Кличка звинувачують обухівський держкадастр у злочині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #Бровари #школи #вчитель #вакцинація

За матеріалами “Трибуна-Бровари”

 

 

Схожі записи

ДПА скасують, ЗНО перенесуть, а вступна кампанія під питанням

В Обухові презентували проєкт, який зможе рятувати життя школярів

Директор білоцерківського заводу «РОСАВА” поборов коронавірус

Напишіть коментар