12.1 C
Київ
26.04.2024
Бровари Міська рада

У Броварах перенесли звітування щодо скандального платежу

“Київський регіон” вже звертав увагу на спроби депутатів Броварської міськради перевірити дивний багатомільйонний платіж. Мова йде про 6,2 мільйони гривень, які управління житлово комунального господарства БМР сплатило на користь ТОВ «БЗБК».

Частина депутатського корпусу була обурена тим, що платіж відбувся без підстав та обґрунтувань таємно від них.

У Броварській міськраді вимагають перевірити платіж на 6 млн гривень

У листопаді минулого року це стало одним з чинників початку політичної кризи у Броварській міськраді, але склад тимчасової контрольної комісії, яка би дослідила обставини сплати коштів, тоді затвердити вдалося.

це стало одним з чинників

початку політичної кризи у БМР

Як повідомляє місцевий паблік brovarymedia, тимчасова контрольна комісія з мінімальним кворумом продовжила свою роботу навіть коли, на початку грудня минулого року, були припинені повноваження 10-х депутатів міської ради.

Як повідомляє brovarymedia, комісія вже виходила на “фінішну пряму”, готуючи звіт, коли, несподівано для багатьох на сесії, що відбулась 26 січня, міський голова зачитав депутатський запит голови фракції “Удар” Бориса Кузьменка щодо зміну складу цієї тимчасової комісії. Автор запиту зазначив, що “комісія у складі чотирьох депутати не є легітимною” і тому запропонував новий склад комісії у кількості 7-х депутатів.

Після цього депутати БМР обрали новий склад тимчасової контрольної комісії, і тепер замість оголошення звіту, робота комісії буде знову продовжена на невизначений час.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

В Обухові відзначили роль бізнесу у наповненні бюджету громади

У міськраді Українки покривають один одного? ВІДЕО

Вчительку з Броварів утримували у полоні в Курському СІЗО. Відео

Напишіть коментар