12 C
Київ
27.04.2024
Збережемо ліс Українка

В Українці депутати допомогли бізнес-партнеру Медведчука

На сесії Української міської ради депутати подовжили строк скандальної оренди земельної ділянки у лісі на березі річки Стугна компанії “Укржитлоінвест”, повідомляє телеграм-канал Київський регіон з посиланням на публікацію ГО “Трипільський край”.

Нагадаємо, що громадськість міста Українка вже восьмий рік запобігає забудові ледь не останнього клаптику природи на Стугні, який є місцем традиційного відпочинку жителів та гостей міста. Вже через два роки має сплинути строк оренди, який забудовник незаконно заключив ще з попереднім керівництвом міста. Дуже дивним є бажання власників компанії-забудовника вже зараз, під час війни, не чекати закінчення строку оренди, добиватися від депутатів позитивного вирішення свого питання.

Мер Українки Олександр Туренко допомагає посіпакам Медведчука?

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Неймовірно зараз звучить, але і мер міста Олександр Туренко і частина депутатського корпусу міськради допомогли розвитку бізнесу не аби кого, а одного з бізнес-партнерів віктора медведчука – Красницького Олександра Едуардовича.

У забудовника було три невдалі спроби консолідувати депутатів Українки навколо вирішення свого питання. Причиною цього, в тому числі, був і той факт, що подібний місцевий дерибан абсолютно не сприймався на рівні керівництва провідних партій Київщини.

Депутати міськради Українки мають дослухатися до думки жителів міста – Цагареішвілі

Але 10 листопада з четвертої спроби “Укржитлоінвест” таки отримав на сесії міськради необхідні для себе 17 голосів. Хто ж з депутатів міськради Українки наважився допомогти компанії-забудовнику, у засновниках якої люди колаборанта медведчука?

  • від правлячої партії «Слуга народу» забудовник зміг мотивувати Катерину Проценко, Ізабеллу Маєву, Віктора Ліщинського та Наталю Лариончеву .
  • від «Європейської Солідарності» не змогли відмовити забудовнику мер міста Олександр Туренко, Роман Рябчіков, Світлана Крячко та Анатолій Дегтяр .
  • від «Нашого краю» – Іван Кирилюк, Володимир Луценко та Андрій Гузев.
  • від БЮТ забудовника підтримав депутат Юрій Тимченко, а від «За майбутнє» – Андрій Нагорний.
  • від партії “Воля” – Сергія Суткового та Олексія Воловенко.
  • від ОПЗЖ (так, вони ще існують!!!) підтримали «Укржитлоінвест» Ірина Гідіон та Олександр Шмагора.

Дії влади Українки направлені лише на розграбунок міста – Цяпенко

Схожі записи

В Українці острів на Дніпрі хочуть з’єднати з дамбою намивом піску

Генеральний план села Петропавлівська Борщагівка скасовано Верховним судом України

Під домашній арешт відправлено в.о. мера Українки Тетяну Кучер

Напишіть коментар