2.6 C
Київ
20.04.2024
Кримінал Транспорт Українка

В Українці двох поліцейських підозрюють у незаконному вилученні автівки на єврономерах

Представниками руху “АвтоЄвроСила” розміщена у фейсбуці інформація згідно якої до них звернувся чоловік та повідомив, що патрульні поліції вилучили в місті Українка у нього автомобіль на польській реєстарції та почали вимагати хабар у розмірі 10 тисяч гривень за повернення автівки.

Після цього, зі слів активістів, ними був проведений аудиозапис розмов поліціянтів з потерпілим про “умови” повернення автомобіля та вилучених документів з ключами. Сам автомобіль весь цей час знаходився, чомусь, не на штрафмайданчику як це має відбуватися згідно законодавства, а безпосередньо в Українці на території Станції Обухівського відділку поліції по вулиці Юності.

Потім потерпілий подзвонив на 102 та викликав слідчу групу поліції на місце можливого злочину. Після прибуття слідчих по фотографії з телефону потерпілого вдалося ідентифікувати поліціянтів, які незаконно вилучили документи та автомобіль.

Опубліковано Авто Евро Сила Вівторок, 21 січня 2020 р.

Далі представники “АвтоЄвроСили” разом з потерпілим відправилися до Обухівського райвідділку поліції, де від заступника відділку отримали інформацію, що підозрюємі у злочині поліціянти вже допитані, але повністтю спростовують свою вину.

Активістам і самим вдалося поспілкуватися з можливими злочинцями, але на всі питання “правоохоронці” відмовлялися відповісти, посилаючися на 63 статтю Конституції України.

Опубліковано Авто Евро Сила Вівторок, 21 січня 2020 р.

Наступним кроком активісти вирішили повідомити про можливий злочин ДБР, але з’ясувалося що так пізно не працює ні “гаряча лінія”, ні черговий самого правоохоронного органу. Тому всі подальші активності були перенесені на середу 22 січня.

Приїхали до управління Державного Бюро Розслідувань!

Опубліковано Авто Евро Сила Вівторок, 21 січня 2020 р.

Далі буде…

 

#КиївськийРегіон #Українка #поліція

Фото та відео з фейсбук-аккаунту “АвтоЄвроСила”

Схожі записи

У гуртожитку ПТУ в Українці виявлено 10 хворих на коронавірус

Учасники АТО підключилися до допомоги соціально незахищених жителів Українки. Відео

Перевізники Київщини готуються до масштабного страйку. Відео

Напишіть коментар