20.3 C
Київ
09.04.2024
Кримінал Українка

Депутата міськради Українки звинувачують у жорстокому побитті людини

Справжнє сафарі на людину влаштував депутат Української міськради Андрій Нагорний разом ще з 7-ма своїми “друзями”. Результат їх дій призвів до відкриття кримінального провадження, – повідомляє Київський регіон

За інформацією, яку наша редакція отримала з власних джерел історія, історія, що призвела до жорстокого побиття жителя Українки Василя Журила почалася тиждень тому, коли він прийшов до свого роботодавця – Ігоря Собачка, керівника СП “Ритуальна служба Української міської ради”.

Зі слів Журила, за виконані роботи на кладовищі Собачко залишався винним йому 5000 гривень заробітної плати. Собачко, начебто, відмовився віддавати ці гроші і у чоловіків виникла сварка, після якої керівник ритуальної служби попередив Василя Журила, що тепер він матиме “розмову” з Андрієм Нагорним (на фото).

Вже уявляючи, що на нього чекає, Василь Журило зранку 18 січня написав заяву в поліцію про погрози йому зі сторони Ігоря Собачка та Андрія Нагорного. Чоловік не помилився, адже, як повідомляють свідки, у другій половині того ж дня його активно розшукував по місту Ігор Собачко.

восьмеро – на одного

Розшукати Журила вдалося вже наприкінці дня у гаражному кооперативі №1 міста Українка, на територію якого і заїхали дві автівки. Далі, за свідченням очевидців, восьмеро чоловіків, серед яких були і Андрій Нагорний, і Ігор Собачко оточили Василя Журила біля одного з гаражів (головне фото) та почали наносити удари руками та ногами. Як стверджує потерпілий Журило – саме Андрій Нагорний почав бити його першим. Зупинити бійню вдалося лише завдяки свідкам, які вирішили не стояти осторонь, а втрутилися і врятувати Журила.

Зупинити бійню вдалося лише

завдяки свідкам, які врятували Журила

Співробітник поліцейської станції в Українці Олександр Золотарьов прийняв заяву про побиття, а вже 20 січня кримінальне провадження було зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових справ. Наразі, слідчі Обухівського управління поліції кваліфікують це кримінальне правопорушення ст.125 ч.1 Кримінального кодексу України (легкі тілесні ушкодження).

Але враховуючи важкість травм, які були нанесені Василю Журило і офіційно зафіксовані лікарем-ренгенологом (фото нижче), – зламані чотири ребра, зламаний ніс, струс мозку – кваліфікацію слідчі мають змінити на більш “важку” ст.122 ККУ.

Представник нашої редакції зв’язався з Андрієм Нагорним, але той відмовився надавати офіційний коментар для цієї публікації.

Нагадаємо, що і Нагорний і Собачко кілька років тому вже були фігурантами кримінальних проваджень. Так, Андрія Нагорного звинувачували у побитті тоді ще депутата Української міськради Максима Вінника, а проти Ігоря Собачка була заведена кримінальна справа за погрози жителю Українки Владу Ларченку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Фото зі сторінки Андрія Нагорного та власних джерел редакції “Київського регіону”

 

Схожі записи

Васильківські поліціянти просять людей повідомляти про підпільні гральні заклади

Активістка з Українки започаткувала рух підтримки сусідів пенсійного віку під час карантину

Спортсмен-скелелаз з Українки звинуватив свого тренера у педофілії

Напишіть коментар