8.7 C
Київ
28.03.2024
Армія Обухів Територіальна оборона

Група добровольців з Обухівщини відправляється на фронт

Група добровольців з Обухівського району відправляється на фронт у розташування 1-ї штурмової роти ДУК ” Правий Сектор “, – повідомляє Київський регіон з посиланням на допис Олександра Лінського.

Це чергова ротацію на передову добровольців, які є в тому числі бійцями розвідувального взводу 135-го батальйону тероборони. Тоді була необхідність у допомозі, на що багато з вас відгукнулись.
І цього разу у нас є можливість долучитись до правильної справи, тому що існує потреба у фінансуванні цієї ротації – пальне, транспорт та інше.

Редакція Київський регіон особистим прикладом закликає долучитися фінансово чи організаційно до захисту Держави. Як показує практика попередньої ротації – у цьому питанні бійці можуть розраховувати лише на себе чи небайдужих земляків.

Нажаль, більшість місцевих чиновників і депутатів вже приготували для себе тепле місце на випадок можливого вторгнення окупаційних військ.

Для допомоги бійцям картка 4441114410690893, або звертайтесь за телефоном +380992314279 (Viber, Telegram, Whatsapp) – друг Крим, Яхъя Аль-Крыми.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що для Київщини розробили нову туристичну айдентику.

Для Київщини розробили нову туристичну айдентику. Фото

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #другКрим #фронт #kyivregion #ОлександрЛінський

 

Схожі записи

В Обухові відзначили роль бізнесу у наповненні бюджету громади

Скандал в Обухівській лікарні: Міськраду звуть на допомогу

На Броварщині на постійній основі діятиме штаб тероборони

Напишіть коментар