2.1 C
Київ
20.04.2024
Відео Кримінал Моніторинг забруднення Поліція Ржищівська ОТГ

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині

Запаморочення та навіть втрата свідомості. Такі наслідки має на здоров’я жителів села Пії діяльність місцевого виробництва, – повідомляє “Київський регіон” з Ржищівської громади.

Журналіст “Київського регіону” Євген Цяпенко особисто відвідав село, жителі якого стверджують, що господарська діяльність компанія, яка зараз називається «Схід Біо Груп», ведеться з порушенням санітарного законодавства.

Від виробничих приміщень, які знаходяться поряд зі школою та житловими будинками, надходить настільки їдкий сморід, що діти у школі поруч періодично втрачають свідомість.

Більш докладно у відео, де ситуацію коментують жителі села Пії Олександр Черненко, Ольга Тимошенко, Віра Майстренко, Ніна Коваленко, директорка школи Юлія Ковтун та Голова Ржищівської міської територіальної громади Крістіна Чорненька:

Судячи з усього, підприємство «Схід Біо Груп» без будь-яких дозволів як зі сторони Держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування займається переробкою відходів від діяльності вітчизняних птахофабрик, отримуючи біологічні продукти. Відповідність їх виробництва екологічним нормам, схоже, підприємців не хвилює.

Редакція “Київського регіону” сподівається, що Обухівське управління поліції належним чином віднесеться до цієї інформації та ретельно проведе розслідування.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте далі про те, що у Вишгороді викрито злочинну схему, до якої причетна районна рада.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нагадаємо, “Київський регіон” одним з перших повідомив, що зятю мера Гостомеля призначили запобіжний захід у 14 млн. застави.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ДержекоінспекціяСтоличногоРегіону #БпЛА #квадракоптер #Пії #Ржищів #РжищівськаГромада #отруйнеповітря #труятьдітей #інспектор #НашаРяба #ГаврилівськіКурчата #КурганськийБройлер #бездіяльністьполіції

Схожі записи

Суд у Києві покарав чоловіка, який купував дані клієнтів ПриватБанку

Ексмеру Ірпеня Карплюку загрожує позбавлення волі до 8 років

У Коцюбинському занепокоєні новим шкідливим підприємством

Напишіть коментар