23.1 C
Київ
27.07.2024
Прогноз погоди КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ

Аномальний січень обіцяють синоптики жителям Київщині

Більшу частину зими, а це приблизно 60% часу, переважатиме аномально висока температура. Однак 40% часу погода може бути на рівні норми або навіть нижче за норму, – повідомляє Київський регіон з посиланням на синоптика Віру Балабух.

Зима цього сезону буде теплішою за попередні із середньою температурою за сезон на 1-1,5 градуса вище за торішні значення. Найбільше жителів Київщини здивує січень, який, за прогнозами фахівців, вирізнятиметься аномально високими температурами.

Також завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України розповіла, що час від часу територію нашої країни накриватиме холодною хвилею. “Взимку буде активніша течія Ель-Ніньйо в Тихому океані. Вона збільшує ймовірність циркуляції арктичного повітря на тлі теплої зими”, – пояснила експертка.

Балабух наголосила, що найтеплішим за весь сезон стане січень місяць. У цей період середня місячна температура очікується на 2-3 градуси вище за норму. “Така температура може протриматись усю зиму з короткочасним похолоданням”, – попередила вона.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#kyivregion #КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #ПрогнозПогоди #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #аномальнапогода #якапогодабудевсічні #погодавсічні #теплазима

Схожі записи

Вікенд на Київщині: дощова субота та сонячна неділя

Гроза 17 липня віщувала град, а затягнуте хмарами небо – тепло

Вікенд на Київщині краще провести вдома

Напишіть коментар