13.3 C
Київ
26.04.2024
КОДА Мистецтво

Для Київщини розробили нову туристичну айдентику. Фото

Київщина отримала нову туристичну айдентику. Її розробила українська студія White Studio Design, – повідомляє Київський регіон з посиланням на публікацію видання Telegraf.Design.

Основним завданням було зобразити туристичне різноманіття регіону та зберегти історичну асоціативну спадщину.

За основу взяли мінімалізм, що відображається в архітектурі та атмосфері області

У логотипі поєднали декілька символів: шестипроменеву зорю, Трипілля, млин та астеріск, що позначає уточнення та пояснення у творах, розкриття та чіткість у розумінні.

Концепцію мінімалізму використали й для слогану. У його основі – універсальний конструктор, який підтверджує, що Київщина є “точкою відліку” для різних туристичних напрямків.

“Слоган має унікальний меседж, пов’язаний із туристичним та історичним потенціалом Київщіни, комунікує певний емоційний настрій, відповідно до загальної ідеї, рекламує унікальні туристичні продукти Київщини та показує багатогранність київського регіону”, – пояснюють дизайнери.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також для айдентики розробили фірмовий шрифт Kyiv Region Type спільно з дизайнером Дмитром Растворцем. Шрифт має відкриту ліцензію для користування.

“Ми хотіли показати область з точки зору історії цієї території. Тут проживали різні люди з різними культурами, кожна з яких закарбувалась у символах на знайдених артефактах, так і утворилась айдентика”, – кажуть у White Studio Design.

Студія White Studio Design також працювала над проєктами територіального та туристичного брендингу для Дрогобича, Рахівщини, Генічеська, Чорнобиля, Калуша та інших міст.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #WhiteStudioDesign #kyivregion #логотип #туристичнаайдентика

Схожі записи

КОДА оголошує збір проєктних ідей

В облраді звернули увагу на формування культу особи голови КОДА за бюджетні кошти

Пообіцяли – робіть: Голові КОДА нагадали про обіцянку дофінансувати службу екстренної допомоги

Напишіть коментар