9.8 C
Київ
25.04.2024
Волонтерство Переяслав Школа

До реабілітаційного закладу у Переяславі на Миколая привезли подарунки

Вихованці реабілітаційного закладу «Калинка» у Переяславі до дня Святого Миколая отримали подарунки, – повідомляє “Київський регіон”.

Депутати від «ЄС» Євгеній Глазунов, Олександр Пасічник і Василь Мусієнко завітали до закладу, котрий є відділенням комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику центру надання соціальних послуг і соціальної інтеграції.

«Завітали у гості до тих, хто найбільше потребує уваги і піклування, щоб подарувати їм тепло наших сердець, створити святкову атмосферу і передати подарунки від Миколая. Творіть добро і воно неодмінно до вас повернеться» – відзначив депутат Переяславської міськради від «Європейської Солідарності» Євгеній Глазунов.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЄвропейськаСолідарність #ГеоргійЦагареішвілі #ЄвгенійГлазунов #Переяслав #діти #школярі #Калинка #реабілітаційнийцентр #подарункии #переможці #СвятийМиколай

Джерело: фейсбук – сторінка Євгенія Глазунова

Схожі записи

Українські лікарі вражені ІФА-тестами, які привіз Фонд Порошенка

Створено чат-бот для евакуації на Херсонщині, який передає інформацію рятувальникам

У Київській облраді розглянули проєкти двох програм на 200 млн грн

Напишіть коментар