11.5 C
Київ
25.04.2024
Вишневе Київська обласна рада Міська рада Спорт Школа

У Вишневому відбулися змагання серед юних дзюдоїстів Київщини

В рамках святкових заходів до Дня святого Миколая у Вишневому були організовані дитячі змагання «Відкрита першість ДЮСШ з дзюдо», в якому взяли участь юні спортсмени з Києва та області, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутатки Вишневої міської ради Олени Бурцевої.

В спортивному заході взяли участь 211 юних спортсменів, з котрих дві команди м. Вишневе – ДЮСШ і ЦРД «Зернятко», спортсмени з сіл Крюківщина, Софіївська Борщагівка, Святопетрівське та з Боярки, Василькова, Києва, Білої Церква, Яготина, Корсунь-Шевченківського», – написала Бурцева.

Також, депутатка від “Європейської Солідарності” додала, що “в Новий Рік спортсмени йдуть з перемогами, адже усі учасники отримали призові місця та були нагороджені медалями, грамотами та солодкими подарунками. А топ-призери бонусом – футболками”.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Джерело фото: «Фейсбук»-сторінка Олени Бурцевої

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЄвропейськаСолідарність #ГеоргійЦагареішвілі #ОленаБурцева #Вишневе #діти #школярі #дзюдо #чемпіонат #першість #переможці #СвятийМиколай

Схожі записи

У Броварах припиняють працювати Пункти незламності

У Таращі відновлять стару будівлю ліцею

Сесія Київської обласної ради сьогодні знову не відбудеться

Напишіть коментар