7.1 C
Київ
18.04.2024
Бориспіль Школа

У Борисполі школи на канікули йдуть вже з понеділка

Школи в Борисполі йдуть на канікули на тиждень раніше. Діти будуть відпочивати з 18 жовтня, – повідомляє “Київський регіон”.

“Вирішили відправити дітей на тиждень раніше. Поки заплановано тиждень канікул. Вийдемо чи на денну форму навчання або на дистанційну, поки неясно” – учитель однієї зі шкіл міста.

За графіком учні повинні

були піти на канікули з 25 жовтня

Дане рішення було прийнято в зв’язку з епідемічною ситуацією в країні. За словами міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, Національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пропонує Міністерству освіти і науки розіслати рекомендований лист для того, щоб перенести початок канікул з 25 жовтня на 18 жовтня. Також в Кабміні заявили, що вчителям не будуть урізати зарплати при дистанційному навчанні.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Бориспіль #школа #канікули #дистанційненавчання

Схожі записи

У Борисполі зафіксували порушення на виборчих дільницях

Київська міська електричка з’єднає Вишгород, Бровари, Бориспіль, Українку, Васильків та Ірпінь

У Вишневому сподіваються, що діти підуть до школи у понеділок

Напишіть коментар