12.6 C
Київ
26.04.2024
Економіка Київська міська рада

У київській міськраді хваляться дією відкритого ринку землі у столиці

Цьогоріч до бюджету Києва надійшло 350 млн грн від продажу земельних ділянок завдяки запуску відкритого ринку землі – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на депутата Київської міської ради, голови постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайла Терентьєва.

Кошти від продажу земельних ділянок надходять до спеціального фонду, за рахунок якого фінансується Програма економічного і соціального розвитку міста Києва. Це капітальні ремонти установ та житлових будинків, оновлення закладів культури та освіти, реконструкція історичних пам’яток та будівель», – зазначив Михайло Терентьєв.

Депутат додав, що потрібно налагоджувати ефективну співпрацю влади та бізнесу.

Коли бізнес отримує впевненість та гарантії на володіння земельними ділянками це в першу чергу впливає на його розвиток та збільшення кількості робочих місць. Надалі це надасть можливість зростання податкових надходжень до бюджету міста та країни, – наголосив Михайло Терентьєв.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #вартістьпроїщду #12гривень #20гривень #проїздуКиєві #підняливартістьпроїзду #МихайлоТерентьєв #ринокземлівКиєві #землявКиєві #бюджет

Схожі записи

У Київраді вирішують чи варто судитися з забудовником Осокорків

Бізнесмен з Грузії хотів стягнути 671 мільйон з бюджету Києва

Через рік може зникнути знаменитий київський ринок “Троєщина”

Напишіть коментар