4.3 C
Київ
18.03.2024
ДТЕК Інфраструктура

ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині

Якщо ми не будемо виконувати планові ремонтні роботи, то не зможемо попередити аварійні ситуації, а на час проведення робіт світло вимикають, – повідомив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Тож, на думку Шайди краще кілька годин потерпіти незручності, ніж пізніше аварія призведе до значно тривалішого відключення світла. Тривалість фактичної відсутності світла може бути різною, в залежності від складності робіт та інших технічних факторів, які спрогнозувати неможливо. У разі, якщо роботи вдалося заверши раніше, то світло обов’язково одразу ввімкнуть, – “турботливо” заспокоює жителів Київщини очільник компанії-монополіста.

До планових відключень керівник ДТЕК

радить клієнтам готуватися заздалегідь

та планувати свій день

Не дивлячись на відверто специфічну якість надання послуг, Віталій Шайда все ж таки заявляє, що “ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості” та стверджує, що розуміють специфіку карантинних обмежень і те, що більшість клієнтів працюють вдома. А тому спеціалісти компанії намагаються якомога швидше виконати заплановану роботу і повернути світло мешканцям.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Київщині вперше за 48 років ремонтують трасу Біла Церква – Тетіїв.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#ВіталійШайда #ДТЕК #Київщина #НовиниКиївщини #монополіст #відключеннясвітла

Фото: ДТЕК

Схожі записи

У ДТЕК розповіли про ситуацію з графіком відключень на Київщині

Водоканал Ірпеня залишив людей на Різдво без води

У п’ятницю ДТЕК відключить від світла 156 населені пункти Київщини

4 коментарі

Марк 22.11.2021 о 21:48

Дтек повне лайно

Відповіcти
Валентина 27.11.2021 о 22:18

З якою повагою ДТЕК відноситься до мешканцір ми вже добре побачили, коли у Вишгор чатуйте,оді мера міста не пустили в приміщення Вишгородського відділення ДТЕК!
Ми всі заручники цієї фірми! І не тільки по відношенню до споживачів, а й до проведення ремонтних робіт. В графіидіть дома іках є перелік вулиць, а ви всі сидіть дома і чатуйте, коли ремонт буде, а, може, сьогодні й черга не дійде! Повна безвідповідальність!

Відповіcти
Вадим 29.11.2021 о 14:05

А який сервіс ви очікували отримати за таких низьких тарифів, які постійно дотуються за рахунок перехресного субсидування? Держава в особі НКРЕКП змушена скорочувати програми з ремонту мереж, щоб стримати зростання тарифу. Та й де знайти технічних фахівців на заробітні плати, які отримують (згідно із затвердженими регулятором НКРЕКП) у компаніях. Підуть пенсіонери, остаточно вичерпається технічний ресурс мереж, і тоді вже буде повна дупа. Оскільки підняти з нуля систему не можна одразу, на це потрібні роки.

Відповіcти
КНИГА 16.02.2022 о 19:57

Василий Тертый. Криминальная элита Украины.

Відповіcти

Напишіть коментар