11.5 C
Київ
26.04.2024
Коцюбинське Прокуратура Суд

У Коцюбинському незаконно роздали землю заповідного фонду

Суд виніс рішення, що правовстановлюючі документи на земельні ділянки, розташовані на території Біличанського лісу, видані Коцюбинською селищною радою незаконно, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Суд задовольнив позови Спеціалізованої екологічної прокуратури Київської області та визнав недійсними правовстановлюючі документи на право приватної власності на землю та повернув у власність держави дві земельні ділянки, які знаходяться на території Біличанського лісу.

Прокурори довели, що Коцюбинська селищна рада передала у приватну власність фізичним особам земельні ділянки лісового фонду площею 0,25 га. Але зробила вона це попри вимоги законодавства та за відсутності дозволу Кабінету Міністрів України на вилучення вказаних земель, які входять до складу об’єкта природно-заповідного фонду загальнодержавного значення – Національний природний парк «Голосіївський».

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #вартістьпроїщду #12гривень #20гривень #проїздуКиєві #підняливартістьпроїзду #МихайлоТерентьєв #ринокземлівКиєві #землявКиєві #БіличанськийЛіс #НаціональнийПрироднийПарк #Голосіївський #Коцюбинське #Федорів #Даніш #КиївськаОбласнаПрокуратура #КоцюбинськаСелищнаРада #СпеціалізованаЕкологічнаПрокуратура #дерибан

Схожі записи

У Бородянці прокуратура відсудила 10 ділянок під Велику кільцеву дорогу

Суд зобов’язав дослідити оригінали документів ЖК «Діамант» у Броварах

У Верховній Раді зацікавилися технічним станом гелікоптерів МВС

Напишіть коментар