10.4 C
Київ
27.04.2024
Київська міська рада КМДА

Обрано запобіжні заходи депутату Київради та його 4 пособникам

11-12 лютого 2022 року за клопотаннями детективів НАБУ, погодженими прокурором САП, слідчими суддями Вищого антикорупційного суду обрано запобіжні заходи депутату Київської міської ради та ще 4 особам, яких викрито на одержанні 1,39 млн гривень неправомірної вигоди, – повідомляє Київський регіон

Так, до депутата застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 14 млн 886 тис. гривень. Строк дії запобіжного – до 9 квітня 2022 року.

Довіреній особі депутата обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 2 млн 481 тис. гривень застави.

Директору КП та двом заступникам – також тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірах 4 млн 465 тис. гривень, 1 млн 488 тис. гривень та 744 тис. гривень відповідно.

У разі внесення застави на підозрюваних буде покладено ряд процесуальних обов’язків.

Нагадаємо, вказаним особам інкриміновано вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Деталі справи: https://cutt.ly/QO20lHh

Застереження: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі записи

Київпастранс уклав угоду з рекордною ціною дизеля

У Києві відновлено рух «червоною» гілкою метро

Нові дані про постраждалих через вибух у Дарниці

Напишіть коментар