10 C
Київ
29.03.2024
Вишгородська ОТГ Поліція Школа

У Вишгородському районі восьмеро школярок отруїлися антисептиком

На Київщині під час уроків восьмеро школярок отруїлися антисептиком. У школу викликали «швидку», – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на поліцію Київської області.

Двоє восьмикласників знайшли на сміттєзвалищі пляшечки з рідиною та принесли їх до класу. Хлопці вирішили перелити рідину у іншу ємкість, однак частина речовини з різким запахом спирту розлилася на парту. Через деякий час вісім учениць відчули слабкість. Подія сталася у Вишгородському районі.

Восьмикласниці звернулися до шкільної медсестри, яка і викликала швидку медичну допомогу. Чотирьох дівчат медсестра одразу відпустила додому, а решту –після огляду лікарів. Життю та здоров’ю учнів нічого не загрожує.

Попередньо, невідомою речовиною з різким запахом є антисептик. Поліцейські вилучили дану речовину та встановлюють її походження.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Вишгород #школа #школярки #антисептик #отрута #поліція

Схожі записи

Керівника Броварської поліції підозрюють у побитті підлеглих

Поліція знайшла неповнолітніх, які викрадали каналізаційні решітки

Київщина посилює захист кордону із Білоруссю

Напишіть коментар