10 C
Київ
29.03.2024
Вишневе Школа

У Вишневому сподіваються, що діти підуть до школи у понеділок

“Невже діти Вишневого підуть у понеділок до школи?”, – запитує журналіст Денис Крепак у своєму дописі у фейсбуці.
Валерій Скочко рекомендує відновити освітній процес очної форми у закладах загальної середньої освіти учнів 1-4-х класів вже починаючи з 19 квітня. В той же час, учням 5-11-х класів продовжать навчатися дистанційно.
Тобто, обрали лише 1-4 класи, коментує цей наказ Денис Крепак. “Нажаль, так”, – погоджується з ним Natalia Klopka.
Жителька Вишневого Наталья Владимировна з цим категорично не згодна: “Мені завжди було цікаво, чому так?! На мою думку, навчання потрібно всім, а тим більше старшокласникам, якось логіка “хромає” у верхах чи що? До школи повинні ходити всі учні, а не тільки обрані”.
Денис Крепак абсолютно її підтримує: “Так, зробили, мовляв, для того, аби менше було дітей в школі і зберігалася дистанція. А ще будуть мотивувати тим, що це полегшить життя батьків, адже старшокласники можуть самі посидіти вдома і опанувати систему дистанційного навчання, п молодші школярі без батьків ніяк і тому їхнє перебування вдома – це було б навантаження на батьків. Але за фактом – це ідіотизм, бо, справді, саме старшокласникам перед випуском потрібне нормальне якісне навчання, а не профанація навчання, якою по суті є ця дистанційна методика.”
Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Вартість пробного ЗНО у 2020 році на Київщині складатиме 150 гривень

У Броварській ОТГ від роботи відсторонено 35 педагогів

У Вишгороді школяри реалізували проєкт “Еко-Толока”

1 коментар

софія 18.11.2021 о 11:46

Я не хочу в школу

Відповіcти

Напишіть коментар