18.5 C
Київ
16.04.2024
Біла Церква Економіка

У Білій Церкві відкрився перший у місті ресторан McDonald’s

На вулиці Леваневського у Білій Церкві відкрився перший ресторан у місті ресторан мережі McDonald’s, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт www.rau.ua.

Одноповерховий заклад площею 393 кв. м вмістив 97 гостьових місць у залі та 146 на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery, а також тут облаштована кімната для кур’єрів. Зробити замовлення швидко та зручно дозволяють десять терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитися страви й обрати ті, що до смаку, без очікування в черзі.

В ресторані працює чотири лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти стало ще простіше. Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик.

«У нашій громаді проживає понад 200 000 мешканців, до нас щоденно приїжджають сотні гостей. McDonald’s завжди користується популярністю і серед дітей, і серед дорослих, тому я переконаний, що всі радо сприймуть відкриття ресторану у нашому місті», – заявив під часу прес-брифінгу міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #БілаЦерква #Леваневського #ГенадійДикий #McDonald’s

Схожі записи

В Обухові відзначили роль бізнесу у наповненні бюджету громади

У київській міськраді хваляться дією відкритого ринку землі у столиці

У Білій Церкві працівники ДСНС вчили школярів

Напишіть коментар