8.7 C
Київ
28.03.2024
Київська обласна рада Медицина Фастів

Лікарню у Фастові добудували завдяки коштам платників податків

Дане відкриття стало можливим завдяки коштам платників податків! Завдяки спільним зусиллям депутатів різних рівнів, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутатки Фастівської міської ради Мирослави Смірнової.

Найбільшу суму виділили депутати Фастівської районної ради – 11 млн грн. Київська обласна рада виділила 8 млн грн. Загалом було направлено понад 20 млн грн на проєкт добудови приймального відділення», – розповіла депутатка. діям депутатів різних рівнів, – депутатка «ЄС».

Відкриття приймального відділення у Фастівській центральній районній лікарні стало можливим завдяки спільним зусиллям депутатів різних рівнів – впевнена Смірнова. Вона наголосила, що приймальне та неврологічне відділення з інсультним блоком, які відкрили 1 грудня, споруджено коштами платників податків.

Депутат Київської обласної ради від «Європейської Солідарності» Олександр Волинець також подякував «колегам з Київської обласної ради, які підтримали фастівчан та виділили із обласного бюджету 8 млн грн і колегам із Фастівської районної ради, які виділили 11 млн грн на добудову та закупку нового обладнання для Фастівської ЦРЛ».

Нагадаємо, у вересні 2021 на четвертій позачерговій сесії Фастівська районна рада виділила 11 млн грн на добудову приймального відділення КНП ФМР «Фастівська ЦРЛ».

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Фастів #ЄвропейськаСолідарність #ОлександрВолинець #МирославаСмірнова #лікарня #добудовалікарні

Схожі записи

Меру Фастова зачитали 5 пунктів прозорості влади. ВІДЕО

Київська обласна рада призупинила повноваження депутатів від ОПЗЖ

Ржищівський центр ПМСД отримає сучасний рентген-апарат

Напишіть коментар