11.5 C
Київ
25.04.2024
Київська обласна рада Обухів

Обухівський район має чудові перспективи для розвитку – Алла Шкуро

Обухівський район, який включає в себе 9 ОТГ має величезний потенціал для розвитку, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутатки Київської обласної ради Алли Шкуро.

Питання лише до персоналій, які саме і будуть втілювати програми розвитку Обухівщини. До професіоналізму виконавців і виникає найбільше питань не лише на Київщині, а і по всій країні. Саме тому хочемо сьогодні привітати з професійним святом працівників місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів та всіх, хто працює на розвиток своїх громад.

У нас зараз на Обухівщині обраними є десять депутатів. Немає лише представника Федосіівської і Кагарлицької ОТГ. Це однозначно професіональні люди, які мають досвід реалізації проєктів будь-якої складності. Нещодавно ми провели розширене засідання фракції «Європейської Солідарності» в Обухівській районній раді. Там ми обговорили і підсумки нинішнього року і, найголовніше, пріоритетні напрями діяльності нашої команди на наступний 2022 рік – розповіла Алла Шкуро в ексклюзивному коментарі “Київському регіону”.

Позаду – рік системної роботи, яка нас ще більше об’єднала, і яка вже дає свої плоди. Наша команда зростає. До нас доєднуються однодумці, активні люди, які люблять свою країну, які працюють на розвиток своєї громади. Попереду багато ідей та планів, і, безумовно, досягнень та звершень», – запевнила Шкуро.

Переконаний в цьому і керівник обласної організації Георгій Цагареішвілі, який теж був присутнім на  на зустрічі з партійцями Обухівщини: “У нашій команді є представники практично всіх великих громад району, люди, які добре знають та розуміють ситуацію на місцях. І, що головне, здатні якісно вирішити ту чи іншу проблему, мають чимало цікавих ідей та ініціатив”.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЄвропейськаСолідарність #ГеоргійЦагареішвілі #АллаШкуро #Обухів #тарифи #відключеннясвітла #Обухів #ремонтдоріг #забезпеченнямедицини #освіта розвиток #розвитокОбухівщини #перспективирайону

Схожі записи

В Обухові 6 грудня відзначатимуть 100-річчя Першого Зимового походу Армії УНР

Київщина зустрічає Новий рік без нового обласного бюджету. Відео

Думку 1300 жителів міста Обухів планують проігнорувати на сесії міськради

Напишіть коментар